Synnøve Skarbø:

Nærmere giftermål enn noen gang

Nå ønsker programlederen å finne noen å dele livet med.

KLAR TALE: Synnøve Skarbø forteller at hun er åpen for både giftemål og skilsmisse. Foto: Terje Bendiksby / NTB
KLAR TALE: Synnøve Skarbø forteller at hun er åpen for både giftemål og skilsmisse. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert

Det var i februar i år at programleder, Synnøve Skarbø (53) delte nyheten om at hun igjen var blitt singel.

Nå innrømmer podkast-profilen at hun er klar for å gifte seg. Det kommer frem i den nyeste episoden av «Synnøve og Vanessa».

Podkastmakker Vanessa Rudjord (47) innleder med å påstå at venninnen aldri har hatt et ønske om å gifte seg.

TREKKER SEG: Vennegjengen Synnøve Skarbø, Vanessa Rudjord og Pia Tjelta skulle etter planen åpne klinikken Nomi sammen. Nå trekker de seg. Foto: Julie Pike / Nomi Vis mer

Skarbø protesterer, og presiserer at hun ikke er imot giftermål, men at hun aldri har drømt om det - før nå.

Misunnelig

I starten av 2019 ble det kjent at 53-åringen og kjæresten gjennom 10 år, Per Øyvind Skaarnes (45), hadde gjort det slutt. Sammen har de datteren Lydia (11).

Den triste nyheten ble delt gjennom venninneduoens podkast, og Skarbø var åpen i tiden etterpå om at bruddet medførte stor kjærlighetssorg.

I 2021 fant hun på nytt kjærligheten, men identiteten hans holdt hun for seg selv. Forholdet tok slutt etter to år sammen.

«NORSKE TALENTER»: Tårene triller etter at guttene fra Tønsberg danser for psykisk helse blant gutter. Video: TV Norge Vis mer

Skarbø innrømmer nå at hun kjenner på et ønske om å gifte seg en dag, og at hun er redd for å aldri få oppleve det hun beskriver som «der hun skal være».

Ifølge programlederen hadde det vært deilig å aldri mer måtte tenke på å skulle finne en mann, eller lete etter noen som er bra nok. Hun legger heller ikke skjul på at hun misunner de som allerede har kommet til den avgjørelsen.

Det er særlig følelsen av å «være to om noe» hun savner - en følelse som stikker litt ekstra rundt bursdager og høytider.

- Alt kan skje

At det er «for sent» for Skarbø å gifte seg, føler 53-åringen imidlertid ikke på.

- Absolutt ikke! Jeg er mer slik at jeg har et veldig åpent sinn, alt kan skje, utbryter hun til venninnens store forbauselse.

Podkastmakker Rudjord er selv relativt nygift. Hun giftet seg med forfatter, Jonas Forsang i fjor sommer.

Linni Meister ble møtt med frierikrav fra kjæresten Morten. Video: Nora Skavhaug. Vis mer

- Ikke dagen for horeri

Rudjord er dessuten ikke i tvil om hvordan hun ser for seg Skarbø som brud. Hun beskriver venninnen i et storby-bryllup, ikledd stivt slør og en liten minikjole - en stil hun mener vil kle henne godt.

Selv har Rudjord stått brud tre ganger, og forklarer at dersom hun skulle giftet seg igjen er det denne stilen hun ville gått for.

Skarbø derimot er ikke like begeistret for den fantasien. Ifølge henne er dette ikke dagen for horeri. Tvert imot ser 53-åringen for seg å stå brud i en lang kjole. Samtidig innrømmer hun at det føles patetisk å sitte og planlegge sin egen bryllupsdag.

Når det kommer til lyst er Skarbø også klar i sin tale.

RAKNER: Her mister Christer Rødseth buksa på lørdagens direktesendte episode av «Skal vi danse». Video: TV 2, Celina Morken/Rød Løper Vis mer

- Jeg har jo lyst. Jeg har lyst å ha noen å dele livet mitt med. Ikke ta det som en fasit på hva som kommer til å skje, men jeg er veldig åpen. Både for det og skilsmisse egentlig, sier hun.

- Det virker i alle fall som at du er nærmere giftermål enn noen gang, og det er jeg glad for svarer Rudjord energisk.

LES OGSÅ: Svarer på ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer