Næringslivstoppen tok igjen mot pressen

- Dette var da voldsomt. Vi må jo ta bilde av dere, mente Johan J. Andresen.

SPØKEFUGLER: Christian Ringnes og Johan H. Andresen tar bilde av fotografene med mobilene sine foran  sentralbanksjefens årstale i Norges bank torsdag. Foto: Tore Skaar/Se og Hør
SPØKEFUGLER: Christian Ringnes og Johan H. Andresen tar bilde av fotografene med mobilene sine foran sentralbanksjefens årstale i Norges bank torsdag. Foto: Tore Skaar/Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Finanskongene Christian Ringnes (57) og Johan J. Andresen (50) ankom Norges Bank sammen for å høre sentralbanksjef Øystein Olsens (60) årlige tale om økonomiens tilstand torsdag kveld.

Da de muntre herrene hang av seg jakkene i entreen, kastet et mannsterkt pressekorps seg på for å sikre seg de beste blinkskuddene. Akkurat det syntes Christian og Johan var såpass overveldende, at de bestemte seg for å svare «med samme mynt». Med et stort glis om munnen dro de like godt opp hver sin Iphone fra lommen for å forevige øyeblikket.

- Dette var da voldsomt. Vi må jo ta bilde av dere, fleipet Johan i det han sikret seg et skikkelig snapshot av journalistene!
 
Twitret fra festen. Etter årstalen i Norges Bank, forflyttet finanstoppene seg til festen på eksklusive Gran Hotel. Konsernsjefen i industri- og finanskonsernet Ferd så ut til å ha en aldeles fortreffelig kveld i selskap med kvinnelige statsråder.

«Bordkartet tilsier en teoretisk mulighet for en sandwich med meg mellom Kleppa og Navarsete», meldte han på Twitter tidlig på kvelden.

Senere kunne han melde om at «Bord med SV-Kristin i spissen blir kalt tilbake etter tjuvstart til buffetten». Til slutt kunne han avsløre: ”Det ble ikke sandwich, men smørgås. Jeg har Navarsete på høyre side. Hvem som er smør og hvem som er gås er uklart”.
 
Skalldyr og østers. Nysingle Christian Ringnes benektet at han var på jakt etter en god flørt ut i de sene nattetimer.

- Det er ikke arenaen for det, sier han til Dagbladet.

De celebre gjestene på Grand Hotel kunne meske seg i gravet ishavsrøyefilet fra Vesterålen, Grands buffet med kalde og varme retter, skalldyr og østers. I tillegg fikk de deilige kaker og desserter fra hotellets eget konditori.

Vinen på menyen var østerriksk Grüner Veltliner 2009 og italiensk Barbera d'Alba 2010.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Ikke ute etter å hevne meg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer