Elin Bergius

- Nære på å gå fra hverandre

Ting har ikke vært lett for paret den siste tiden.

TREBARNSFORELDRE: Christian Fredrik Trælnes og Elin Bergius ble tidligere i år trebarnsforeldre da de fikk en liten gutt. Foto: Privat
TREBARNSFORELDRE: Christian Fredrik Trælnes og Elin Bergius ble tidligere i år trebarnsforeldre da de fikk en liten gutt. Foto: Privat Vis mer
Publisert

Mye har skjedd siden Elin Bergius (29) og Christian Fredrik «CF» Trælnes (28) møttes under innspillingen av «Paradise Hotel».

Siden deltakelsen i 2015 har paret rukket å gifte seg og fått tre barn. Etter at de flyttet til Spania i 2021 har familieidyllen virket komplett, men med åtte år som kjærester skal det mye til for at alt skal gå på skinner.

Onsdag delte Bergius en ærlig Instagram-story, hvor hun åpnet seg om en vanskelig periode i livet.

- Når man gifter seg tror man kanskje at man automatisk blir lykkelig og at alt faller på plass, men det er ikke nødvendigvis sånn, utdyper hun overfor Se og Hør.

Rikke Isaksen og Martin Laumann Ylven var på to forskjellige lag i «71 grader nord - team», men fikk likevel tilbragt mye tid sammen på tur. Nå utdyper de relasjonen, og hvordan forholdet deres er i dag. Video: Rød Løper/Discovery+ Vis mer

- Ikke lett

Bergius forteller at som småbarnsforeldre er det fort gjort å glemme ektefellen sin oppi det hele.

- Man blir trøtt og sliten også tar man det ut på hverandre. Det å være foreldre er ikke lett, og folk snakker så lite om de vanskelige periodene, men jeg tenker at det er viktig å prate om.

Hun legger til at det har vært vanskelig å innse at hun fyller 30 i år, og dermed forlater 20-årene.

- Det er noe jeg har tenkt mye på. Jeg har følt at jeg aldri får tilbake friheten.

Tiktok koker etter at Selena Gomez dukket opp i brudekjole. Reporter: Nora Skavhaug. Video: NTB, Hulu. Vis mer

På TV-skjermen var det tydelig at Bergius var en vill og eventyrlysten kvinne. Tanken på å slå seg til ro for resten av livet, har dermed vært en påkjenning.

- Vi har vært nære på å gå fra hverandre og det har vært veldig utfordrende, men nå er jeg glad for å ha CF.

Hun understreker at mannen har vært veldig forståelsesfull og at de nå har det veldig fint.

Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl diskuterer barn i «Sofa». Video: TV 2 Vis mer

Blir bedre

29-åringen legger ikke skjul på at det har vært en utfordrende periode i livet hennes.

- Jeg har jo ikke selv forstått hvorfor jeg har hatt disse tankene, så det har vært vanskelig. Det har vært krevende å ikke klare å sette ord på ting.

Den siste tiden har Bergius vært mye for seg selv for å få bukt med problemene. Hun roser hvordan Trælnes har taklet situasjonen:

- Han har tatt veldig mye ansvar hjemme og med barna - det er jeg veldig takknemlig for.

Linni Meister og Morten Rognstad åpner opp om forholdet. Reporter: Harald Gautneb. Video: Espen Solli/Se og Hør. Klipp: Nora Skavhaug Vis mer

Heldigvis går det bedre for paret nå, og Bergius understreker at Trælnes er mannen i hennes liv. Nå ser hun positivt på å fylle 30 og gleder seg til å sette av mer tid med mannen.

- Nå føles det som at vi er nyforelsket igjen, sier en lykkelig Bergius.

LES OGSÅ: Gjenforent: - Elsker deg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer