Nær kjoleglipp på BAFTA

Marion Cotillard viste nesten for mye av det gode.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den vakre skuespilleren Marion Cotillard (37) var i ferd med å avsløre litt for mye da hun entret den røde løperen under utdelingen av film- og TV-prisen BAFTA i London på søndag.

Skjønnheten var svært flott i en påskegul kjole fra Dior. Men da Marion poserte for fotografene, avslørte hun at kjolen hadde en åpning midt på lårene, og hun var nær ved å blotte undertøyet foran hele pressekorpset. 

Den britiske avisen Daily Mail er usikker på om kjoleglippen var gjort med vilje, men det hele så ut til å komme svært overraskende for Cotillard. 

«Midnight in Paris»-stjernen fortalte til Vouge at hun ikke liker å bruke lang tid foran speilet og at hun gjorde seg klar til prisutdelingen på litt over en time. 

- Lenger enn det og jeg begynner å kjede meg. Folkene rundt meg gir meg et utvalg med kjoler og jeg velger den jeg føler meg mest naturlig i. Da jeg så kjolen første gang under Diors moteshow elsket jeg den ikke. Da jeg så den senere tenkte jeg at fargen er litt vågal - det er et stykke kunst, sier hun til motebladet. 

Kveldens store vinner var Ben Afflecks «Argo» som ble kåret til beste film, og Affleck fikk prisen for beste regi. 

Anne Hathaway vant beste kvinnelige birolle for sin innsats i «Les Misérables», og «Lincoln»-stjernen Daniel Day-Lewis ble beste skuespiller. Han er også nominert til Oscar for rollen. 

Også tilstede på prisutdelingen var Jessica Chastain, George Clooney, Helena Bonham Carter, Tim Burton og Sarah Jessica Parker. 

Norske «Hodejegerne» var nominert til pris for beste fremmedspråkelige film, men ble slått av østerriske «Amour». Den er også storfavoritten under Oscarutdelingen senere denne måneden der den blant annet konkurrerer mot norske «Kon Tiki» om prisen for beste utenlandske film. 

LES OGSÅ: Vakte oppsikt i gjennomsiktig kjole

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer