DRAMATISK MØTE: I 2006 endte nesten Leonardo DiCaprio som haimat i Sierra Lionne. Han fortalte om dramatikken da han gjestet Ellen DeGeneres talkshow denne uken.  Foto: Ellen TV
DRAMATISK MØTE: I 2006 endte nesten Leonardo DiCaprio som haimat i Sierra Lionne. Han fortalte om dramatikken da han gjestet Ellen DeGeneres talkshow denne uken. Foto: Ellen TVVis mer

Nær døden i haiangrep

Innspillingen av «The Beach» kunne vært slutten for Leonardo DiCaprio.

SEOGHØR.NO: Det var under innspillingen av filmen «Blood Diamond» at Leonardo DiCaprio (39) så frykten i hvitøyet - bokstavlig talt - da han kom ansikt til ansikt med en sulten hvithai.

Leonardo trodde han var trygg da han ble senket ned i vannet inni et haibur, men det skumle dyret kom seg inn i buret.

- Det var en gigantisk hvithai i buret sammen med meg. Jeg vet ikke hvordan jeg overlevde. Det hadde aldri skjedd på 30 år. Tunfisken på toppen av buret satt fast og hvithaien prøvde å få tak i det. Den kom inn i buret, jeg sank ned på gulvet og den glefset mot meg, sier DiCaprio som viste avstanden mellom ham og haitennene da han gjestet Ellen Show.

Livredd

Det kunne vært slutten for DiCaprio som på denne tiden befant seg i Sierra Lione, mens han spilte inn thrilleren «Blood Diamond».

- Jeg overlevde, men jeg var livredd, forteller kjekkasen til Ellen DeGeneres.

DiCaprio benyttet også anledningen til å promotere sin siste film «Wolf of Wall Street», der han spiller Jordan Belfort, en utspekulert Wall Street-spekulant som lurer til seg penger for å finansiere sin utsvevende livsstil på 1990-tallet.

LES OGSÅ: Johaug vraket Leonardo DiCaprio