ABLEGØYER: Hugh Bonneville spøkte til ære for fotografen med at han skulle til «Downton» da han besøkte New York med sine skuespillerkolleger. Foto: Twitter.
ABLEGØYER: Hugh Bonneville spøkte til ære for fotografen med at han skulle til «Downton» da han besøkte New York med sine skuespillerkolleger. Foto: Twitter.Vis mer

Næmmen, er det ikke...?

«Downton Abbey»-stjernene klarte ikke å dy seg for en liten spøk på undergrunnsbanen i New York.

SEOGHØR.NO: Det er ikke bare i Storbritannia og Norge den britiske dramaserien «Downton Abbey» har gjort suksess i løpet av de siste årene.

I USA har serien blitt enormt populær, og da skuespillerene Rob James-Collier (som spiller Thomas Barrow), Brendan Coyle (John Bates), Joanne Froggatt (Anna Smith), Sophie McShera (Daisy Mason) og Hugh Bonneville (Robert Crawley, Earl of Grantham) søndag dukket opp på en basketkamp i New York, ble de møtt med vill jubel.

«Downton Abbey»-gjengen er på rundreise i USA for å skape blest om den amerikanske premieren på sesong 3 av BBC-serien.

Og at tonen kollegene i mellom er svært munter, viste Bonneville da han la ut et bilde fra New York-turen på sin Twitter-side.

I millionbyens berømte undergrunnssystem tok de et bilde foran et skilt mot «Downtown» (sentrum, red.anm). Men Bonneville sørget for å skjule en av bokstavene, slik at det pekte mot «Downton» isteden.

«Out and about in #NYC #downtondoesdowntown», skrev han under bildet.

I november ble det kjent at programskaperne har bestemt seg for å lage en ny sesong av «Downton Abbey» Dermed kan det bli mer å feire for den glade gjengen.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ:  Slik var virkelighetens «Downton Abbey»