Næmen, er det ikke...?

På 80- og 90 tallet sjarmerte han ungpikene som actionstjerne i "Highlander"-filmene, men nå ser Cristopher Lambert ut til å være mer klar for aldershjemmet.

FORANDRING FRYDER - IKKE: Christopher Lambert har gått fra hero til zero, nå loffer han rundt og prøver desperat å få orden på karrieren.
FORANDRING FRYDER - IKKE: Christopher Lambert har gått fra hero til zero, nå loffer han rundt og prøver desperat å få orden på karrieren. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Nedtur!

Til tross for at han bare er 49 år, ser Lambert ut som han allerede er godt over pensjonistalderen. Smokingen og designerklærne fra glanstiden på byen i Hollywood er byttet ut med college-genser og slitte ola-bukser.

Etter den tredje og siste av Highlander-filmene - som handler om en udødelig mann som kjemper mot andre udødelige, har Lambert jobbet som produsent og hatt små actionroller i b-filmer.

Men etter at hans sexy image forsvant og suksessen har uteblitt, spørs det nå om han må konsentrere seg om roller som gretten gammel gubbe...

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer