- Nadya har forandret livet mitt

Kunstner og «Skal vi danse»-deltager Vebjørn Sand har blitt så inspirert av sin dansepartner at han nå lager en maleriserie om dans. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Skal vi danse»-deltager og kunstner Vebjørn Sand (46) har fått et godt forhold til sin dansepartner Nadya Khamitskaya (30). Han innrømmer at hun har påvirket livet hans. 

- Nadya har kommet inn i mitt liv og forandret det. Hun har brakt en dimensjon til min tilværelse og min ekstensielle følelse av å være menneske, som er både en ny og overraskende følelse, sier han til Seoghør.no. 

Vebjørn har blitt så inspirert av Nadya og konkurransen at han nå skal lage en maleriserie om dans.

SE OGSÅ PREMIEREN PÅ SEOGHØR.NO WEEKEND HER

- Jeg hadde ikke trodd at dansen skulle ta tak i meg på denne måten. Jeg er også sikker på at det å danse gir mindre psykiske problemer. Man danser seg gjennom alt som er - så jeg oppfordrer alle til å danse. 

Nadya blir rørt at ordene til sin dansepartner.

- Det er stort. Samtidig kjenner jeg igjen det han sier. Det å jobbe med Vebjørn er mye viktigere for meg enn å bare jobbe med «Skal vi danse». Han påvirker meg og min familie generelt. Vi har blitt veldig glad i Vebjørn.  

Se video øverst i saken!

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Cathrine Larsåsen hadde ikke kontroll over følelsene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer