KOLLEGAER: Nadia Hasnaoui skal lede "Sommeråpent" sammen med tidligere X Factor-deltaker Atle Pettersen. Foto: Tor Lindseth
KOLLEGAER: Nadia Hasnaoui skal lede "Sommeråpent" sammen med tidligere X Factor-deltaker Atle Pettersen. Foto: Tor LindsethVis mer

Nadia Hasnaoui jobbet som budeie

Som barn tilbrakte programleder Nadia Hasnaoui somrene sine på seter.

PROFILERTE: Nadia er gift med skuespiller Kim Haugen. Her er paret sammen under premieren på musikalen "La Cage aux Folles" i 2004. Foto: Scanpix
PROFILERTE: Nadia er gift med skuespiller Kim Haugen. Her er paret sammen under premieren på musikalen "La Cage aux Folles" i 2004. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Nadia Hasnaoui har vært programleder både på TV 2 og NRK, og er godt vant med røde løpere og elegante tilstelninger – men i barndommen var historien en litt annen.

Da tilbrakte hun nemlig mye tid på seter, og elsket å være med budeia på sine daglige gjøremål som blant annet innebar å stelle i fjøset og melke kuer.

– Det holdt jeg på med fem somre på rad. Jeg måtte stå opp grytidlig om morgenen, men det gjorde jeg med glede. Det var eventyrlige opplevelser, forteller Nadia til Her og Nå.

I dag er den populære TV-profilen aktuell med programmet «Sommeråpent» som hun skal lede sammen med tidligere X Factor-deltaker og «Skal vi danse?»-vinner Atle Pettersen (25).

Saken fortsetter under bildet.

 

Stort vendepunkt

Før hun flyttet til Norge som fireåring, bodde programlederen i Marokko. Da foreldrene skilte seg i 1967, tok moren med seg Nadia hjem til Norge.

Etter det så hun ikke faren sin på flere år.

- Mitt største vendepunkt i livet var da jeg møtte pappa etter 35 år. I 2006 dro hele familien til Rabat i Marokko for å besøke ham. Det var veldig fint, sa hun til Se og Hør i 2013.

LES OGSÅ: – Vi er veldig mye hjemme faktisk