Nabokrangler blir TV-moro

Absurde nabokrangler blir TV3s nye satsning når de lager «Nabofeiden».

NABOKRANGLER: Det går heftig for seg i svenske «Grannfejden». Nå kommer konseptet til Norge. Foto: TV3
NABOKRANGLER: Det går heftig for seg i svenske «Grannfejden». Nå kommer konseptet til Norge. Foto: TV3 Vis mer
SEHER.NO: Etter suksess med programmer som «Luksusfellen» og «Hellstrøm rydder opp», skal TV3 nå også løse opp i nabokonflikter i Norge, med programmet «Nabofeiden». Nå søker TV-kanalen deltakere til programmet som skal sendes i 2011.

- Nabofeiden er programserien som tar for seg fastlåste nabokonflikter i Norge. Målet er å løse konfliktene og skape ro og fred i nabolaget. Ved hjelp av enkle resonnement, kompromisser og mekling vil TV3s eksperter bringe naboene sammen for å få argumentene på bordet, og forhåpentlig seirer fornuften til slutt, skriver TV3 i en pressemelding.

- Mange konflikter starter som en uenighet om en liten detalj. Med tiden eskalerer det til et nivå som oppleves som både absurd og komisk for utenforstående, men som er blodig alvor for de involverte, skriver de.

Den svenske utgaven «Grannfejden» har vært en av TV3 Sveriges mest populære programserier i årevis, og forrige høst hadde serien hele 715.000 seere i snitt på kanalen. Sesong fem har nettopp startet på TV3 Sverige, og velkjente Robert Aschberg er programleder.

Norske TV3 har så langt ikke noen programleder på plass.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er risikosport