Ivanka Trump og Jared Kushner:

- Naboene fra helvete

Ekteparet sliter med å passe inn i nabolaget.

FAMILIEDRAMA: Radarparet er godt vant til å stå i stormen. Foto: Reuters
FAMILIEDRAMA: Radarparet er godt vant til å stå i stormen. Foto: Reuters Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Datteren til tidligere president Donald Trump, Ivanka Trump (40) og hennes ektemann Jared Kushner (41) har de siste to årene bodd i Florida.

Det ser imidlertid ikke ut til at lokalbefolkningen elsker å ha ekteparet som naboer. Det melder OK! Magazine.

- Ivanka og Jared har prøvd å få innpass i det sosiale miljøet i Miami, men de har ikke akkurat fått en varm velkomst. De sliter definitivt med å finne sin plass, avslører en kilde til det britiske ukebladet.

Beboerne skal flere ganger ha klaget på ekteparets mange påfunn, og mener at de hever seg over loven.

ONDSKAPENS HOTELL: Den tidligere amerikanske presidenten Donald Trump sammenlignes i ny video med en berømt skrekkfilm fra 1980. Video: Twitter, reporter: Signe Elise Morthen Stenersen Vis mer

En nabo skal blant annet ha sett Ivanka Trump på stranden datteren Arabella (11) og hunden deres ved siden av et «ingen hunder tillatt-skilt».

Ifølge kvinnen skal ikke Trump ha skjønt at dette ikke var lovlig. Det skal heller ikke første gang hun skal ha brutt «loven» i nabolaget.

- Hun lever i sin egen verden, forteller en av naboene.

Svartelistet

For tiden holder ekteparet på å bygge et hus i Indian Creek, Florida.

- Naboene må være irritert på det konstante bråket og forstyrrelsene fra den nye eiendommen deres. Ivanka og Jareds villa er et utrolig stygt syn i forhold til de andre eiendommene i nabolaget, forteller den anonyme kilden.

STJERNEMØTE: Kathrine Sørland møtte president Donald Trump da hun konkurrerte om å bli Miss Universe i 2004. Slik var det. Video: Nina Hansen. Reporter: Ruben Pedersen. Foto: Geir Hamnes. Faksimile: Se og Hør. Klipp: Ingebjørg Iversen / Se og Hør Vis mer

Kilden forteller videre at paret allerede har blitt svartelistet fra den ekslusive «Indian Creek Country Club».

Den sosiale sirkelen til Trump og Kushner skal bare ha blitt mindre og mindre, selv om det er mange kjendiser i nabolaget. Blant annet har stjerneparet Tom Brady (45) og Gisele Bündchen (42), som også bor i området, tatt avstand fra ekteparet.

For å endre omdømmet sitt og få innpass i det sosiale miljøet i Miami skal Trump ha startet med å jobbe med offentlig veldedighetsarbeid.

Står i stormen

Ekteparet er, i likhet med resten av Trump-familien, vant til å stå i stormen.

I 2021 ga tidligere pressesekretær, Stephanie Grisham (46), for Trump-familien ut boken: «I'll Take Your Questions Now: What I Saw at the Trump White House», som ikke akkurat pynter på Trump-familiens allerede frynsete rykte.

I boken ser det ikke ut til at Grisham har særlig til overs for radarparet. Her går hun nemlig langt i å fremstille dem som hovmodige.

GÅR VIRALT: Melania og Donald Trumps forhold har vært et stort diskusjonstema i det siste, og ryktene om et haltende ekteskap ble ikke mindre etter at dette klippet gikk viralt. Reporter: Bjørge Dahle Johansen. Video: Ap / NTB / Twitter Vis mer

Hun tar blant annet for seg episoden da presidentparet besøkte dronning Elizabeth i Storbritannia i 2019.

Kushner og Ivanka skal ifølge henne ha forsøkt å bli med, noe som ville ha vært mot protokollen. De skal ha mislyktes da de ikke fikk plass i helikopteret.

«Endelig forsto jeg hva som foregikk. Jared og Ivanka trodde de var kongefamilien av USA», skriver hun, ifølge Washington Post.

LES OGSÅ: Nye detaljer: - Kunne knapt gå

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer