SØRGER: Salma Hayek er knust av sorg etter hun mistet sin firbente venn for få uker siden.  Foto: Ap
SØRGER: Salma Hayek er knust av sorg etter hun mistet sin firbente venn for få uker siden. Foto: ApVis mer

Naboen skjøt Salma Hayeks hund

Skuespilleren er knust av sorg, mens naboen slipper straff for det fatale skuddet.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Salma Hayek (49) er knust av sorg etter hun for få uker siden fikk den vonde beskjeden om at hunden Mozart var funnet død.

Hunden, som var en blandingshund av schäferrasen, ble funnet skutt på hennes egen ranch. Den triste beskjeden delte skjønnheten selv på sin egen Instagram-konto.

«Jeg har ikke publisert noe her på en uke ettersom jeg sørger over tapet av hunden min Mozart. Han ble funnet død på min ranch sist fredag med skuddskade nær hjertet. Jeg håper at politimyndighetene i staten Washington gir denne saken en rettferdig løsning for en fantastisk hund som i løpet av ni år aldri bet eller angrep noen som helst. Han var den mest lojale og kjærlige følgesvenn. Han fortjente ikke en smertefull og langsom død», skrev 49-åringen til et bilde av sin kjære firbente bestevenn. 

Slipper straff

Nå melder nettstedet TMZ at det var naboen til skuespilleren som fyrte skudd mot den ni år gamle schäferblandingen.

EKTEMANNEN: Salma Hayek er gift med franskmannen François-Henri Pinault. 
 Foto: Broadimage
EKTEMANNEN: Salma Hayek er gift med franskmannen François-Henri Pinault. Foto: Broadimage Vis mer

Ifølge nettstedet har naboen selv bekreftet at det han som skjøt med en begrunnelse om at han var lei av at hunden stadig kom over til hans eiendom og angrep hundene hans. 

- Naboen fortalte politiet at flere av Salmas hunder var inne i garasjen hans den dagen det skjedde, og at han brukte en luftpistol for å skremme hundene bort.

- Naboen har forklart til politiet at han ikke hadde noe intensjon om å drepe hunden, og politiet mener også at et skudd fra en luftpistol ikke som regel gir fatale skader, skriver TMZ. 

Politiet har derfor avsluttet saken ettersom hundene var på naboens private eiendom. 

Elsker dyr

Salma er åpenbart en ekte hundeelsker og har ved flere anledninger delt bilder på Instagram med sine søte pelskledde venner. 

For to uker siden la hun ut et bilde der den ene store schäferhunden sitter på fanget hennes i bilen. Ifølge teksten hun skrev til bildet, har hunden angivelig vært med under innspillingen av en film hun jobber med. 

«Jeg elsker hunder så mye at jeg klarer ikke unngå å kose med dem - til og med når de hjelper til med å arrestere meg i filmen vi spiller inn», skrev hun til bildet. 

LES OGSÅ: - Jeg er blitt en bedre mor etter bruddet