DRØMMER OM BARN: Etter brystkreften har Kylie Minogue forstått at det kan være vanskelig å unnfange en baby på naturlig vis, og nå vurderer hun adopsjon. Foto: All Over Press
DRØMMER OM BARN: Etter brystkreften har Kylie Minogue forstått at det kan være vanskelig å unnfange en baby på naturlig vis, og nå vurderer hun adopsjon. Foto: All Over Press Vis mer

Nå vurderer hun giftermål

- Jeg har en veldig spesiell mann.

Publisert
SEHER.NO: Popstjernen Kylie Minogue (42) har datet den spanske modellen Andres Velencoso i over to år, og nå innrømmer stjernen at hun vurderer å gifte seg med kjekkasen.

Ifølge Female First sier 42-åringen imidlertid at tanken på å forlove seg gjør henne nervøs.

- Jeg har en veldig spesiell mann. Det er mulig jeg gifter meg, man vet aldri.

For snart seks år siden fikk popstjernen sjokkbeskjeden om at hun hadde brystkreft, noe som kunne ødelegge drømmen hennes om å en gang bli mamma. Nå vurderer hun adopsjon.

- Jeg vurderer adopsjon eller surrogatmor, og jeg ser aboslutt på de mulighetene fordi barn og familie er veldig viktig for meg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, så stor han er blitt!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer