Selena Gomez og The Weeknd:

Nå viser stjerneparet sin kjærlighet

Artisten delte søtt kjærestebilde på Instagram.

STORMFORELSKET: De to artistene The Weeknd og Selena Gomez har vært et par siden januar i år. Foto: Splash

STORMFORELSKET: De to artistene The Weeknd og Selena Gomez har vært et par siden januar i år. Foto: Splash

Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Helt siden januar har artistene Selena Gomez (24) og Abel Tesfaye (27), bedre kjent som «The Weeknd», bevist at det åpenbart er mer enn vennskap mellom dem.

Nå er det ikke lenger noen tvil.

Lørdag morgen, norsk tid, delte nemlig «Starboy»-sangeren et bilde på Instagram der han får et kyss på kinnet av vakre Gomez.

Fansen engasjerer seg enormt over kjærlighetserklæringen, og i skrivende stund har bildet over 900 000 likerklikk, og nærmere 40 000 kommentarer.

Saken fortsetter under bildet.

A post shared by The Weeknd (@theweeknd) on

Godkjent av familien

Ifølge Daily Mail skal foreldrene til Abel allerede ha godkjent sønnens nye kjæreste. Nettstedet skriver at turtelduene nylig besøkte familiens hans i Toronto.

- De tok Selena imot med åpne armer, og de likte henne kjempegodt. De synes at hun var overraskende jordnær og vennlig, sier en kilde.

Abel skal være i ekstase over at Selena følte seg vel i hjembyen hans.

- Hun beviste at hun kan henge, være komfortabel i kaldt vær og slappe av. Hun elsker sin glamorøse side, men det er den avslappede Selena han falt for, sier kilden.

Det relativt ferske paret har for øvrig vært på reisefot titt og ofte siden romansen ble kjent. De har blitt avbildet bådet i Firenze i Italia, Buenos Aires og i Paris sammen.

Forrig uke skal The Weeknd til og med ha leid en hel kinosal for en romantisk aften med Selena, skriver Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

STJERNEPAR: Selena og Abel har ikke gjort mye for å skjule at de er forelsket. Her avbildet i Buenos Aires nylig. Foto: Splash
STJERNEPAR: Selena og Abel har ikke gjort mye for å skjule at de er forelsket. Her avbildet i Buenos Aires nylig. Foto: Splash Vis mer

- Vært på radaren hans

Romantiske bilder av Selena og Abel skapte overskrifter kun to måneder etter at det ble kjent at 27-åringen hadde brutt med modell Bella Hadid (20) etter halvannet år som kjærester.

En kilde har imidlertid hevdet overfor E! News at The Weeknd har hatt et godt øye til Selena i lang tid.

- Han har alltid hatt en greie for Selena. Han synes hun er utrolig talentfull og sexy. De begynte å snakke sammen før jul, men hun har vært på radaren hans tidligere, har kilden påstått.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt bare noen uker siden før de sto på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer Vis mer

Den vakre brunetten har imildertid vært singel enn stund etter bruddet med Justin Bieber (23), som hun var i et av-og-på forhold med i tre år.

Forholdet mellom Selena og Justin var preget av mye opp-og-nedturer. De gjorde det slutt og ble sammen flere ganger før de offentlig brøt i 2013.

I november 2015 ble de sist avbildet sammen.

AV-OG-PÅ: Forholdet mellom Selena Gomez og Justin Bieber fikk mye oppmerksomhet i media. Foto: NTB scanpix
AV-OG-PÅ: Forholdet mellom Selena Gomez og Justin Bieber fikk mye oppmerksomhet i media. Foto: NTB scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Går hver til sitt etter tre år

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer