HADDE BULIMI: - Jeg sa «Jeg kommer med en gang». Jeg sto opp, gikk til badet, kastet opp, tok kokain - og dro i møtet, sier en åpenhjertig Lady GaGa. Foto: All Over Press
HADDE BULIMI: - Jeg sa «Jeg kommer med en gang». Jeg sto opp, gikk til badet, kastet opp, tok kokain - og dro i møtet, sier en åpenhjertig Lady GaGa. Foto: All Over PressVis mer

Nå viser hun seg splitter naken

Og superstjernen avslører på samme tid sin hemmelige fortid.

SEHER.NO: Popstjernen Lady GaGa (24) begynner å bli vant til å kaste klærne på scenen. Nå poserer hun stolt splitter naken i en fotoshoot for magazinet Vanity Fair. I intervjuet som følger med bildene snakker «Poker Face»-sangeren om den tøffe tiden da hun slet med narkotikamisbruk og spiseforstyrrelser.

24-åringen forteller åpenhjertig om den gangen hun spiste frityrstekt kylling på senga og hun fikk en telefon med beskjed om å møte en person i platebransjen om 30 minutter.

- Jeg sa «Jeg kommer med en gang». Jeg sto opp, gikk til badet, kastet opp, tok kokain - og dro i møtet, sier hun i septembernummeret av Vanity Fair.
 
GaGa, som opprinnelig heter Stefani Germanotta, er glad for at den vonde tiden, som fant sted i starten av hennes artistkarriere, er over.

- Jeg var komplett ustabil og hadde bare vært gjennom så mye, sier nakne GaGa i intervjuet.


Så sent som i mai gikk ryktene om at 24-åringen er plaget av spiseforstyrrelser. Selv avvisete hun derimot dette på det sterkeste.

- Tidsskjemaet mitt er så stramt at jeg ikke har så mye tid til å spise. Men jeg har langt fra noe spiseproblem, sa GaGa den gang til Times Magazine.

Samtidig insisterte hun på at hun ikke lenger rører ulovlige stoffer.

- Litt ecstasy av og til har aldri drept noen. Men selv bruker jeg ikke narkotika. Jeg rører ikke kokain lenger, og ikke røyker jeg. Vel, kanskje en enkelt sigarett - med whisky - når jeg jobber, hevdet hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Havnet i mystisk ulykke