DESPERAT: Det blir hevdet at Mischa Barton er desperat etter oppmerksomhet.
DESPERAT: Det blir hevdet at Mischa Barton er desperat etter oppmerksomhet.Vis mer

Nå viser hun seg frem igjen

Mischa Barton nok en gang lettkledd på et magasin-cover. Men hjelper det?

Se de sexy coverbildene av Mischa nederst i saken!

SEHER.NO: Hollywood-karrieren til Mischa Barton (22) gikk bratt nedover i 2008. Nå gjør hun et nytt forsøk på å sprite opp sitt eget image, ved å gjøre nok et dristig coverbilde.

Barton pryder fronten av italienske teknologi-magasinet "Jack", der hun har kastet BH'en, men beholder en liten jakke på.

Hva Barton har til felles med teknologi-dingser er heller uvisst, men ifølge The Sun har vi vel ingen grunn til å klage.

Skuespilleren - som blir hevdet å være desperat etter oppmerksomhet - har tidligere forsøkt seg lettkledd på covere som FHM, Nylon, Arena og Maxim, for å nevne noen.

I sommerutgaven av Nylon kastet hun både BH og jakke, der hun snakket ut om problemene sine, etter at hun ble arrestert for fyllekjøring.

Hun nevnte også at hun ikke ville plasseres i samme kategori som Paris Hilton, Nicole Richie og Lindsay Lohan.

Nå hoper problemene seg opp igjen, og denne gangen er det gutteproblemer det er snakk om. Det viser seg at frontfigur i bandet The Kooks, Luke Pritchard, kanskje ikke er den eneste mannen i hennes liv.

Barton og Pritchard har datet hverandre siden desember i fjor, men "The O.C."-stjernen har også nylig vært linket til DJ'en Tom Wright.

Wright har vist sin misnøye etter å ha sett bilder av at Barton og Pritchard har holdt hverandre i hendene.

- Han er overbevist om at han og Barton er et par, men har nå panikk etter å ha sett bildene, sa en kilde til Daily Star.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: - Hurra for Mischa Barton

NYTT COVER: Skuespilleren stiller lettkledd opp på fronten av italienske "Jack". Foto: Faksimile Jack