Jennifer Lawrence:

Nå viser hun frem sin svindyre forlovelsesring

Diamantringen skal være verdt nesten én million kroner.

TURTELDUER: Jennifer Lawrence og forloveden Cooke Maroney planlegger bryllup. Foto: NTB Scanpix
TURTELDUER: Jennifer Lawrence og forloveden Cooke Maroney planlegger bryllup. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I februar kom den hyggelige nyheten om at Jennifer Lawrence (28) hadde forlovet seg med kunstneren Cooke Maroney (34) etter seks måneder som kjærester.

Duoen begynte å date i juni i fjor, et halvt år etter at det ble kjent at Jennifer hadde brutt med den 21 år eldre regissøren Darren Aronofsky (50).

STJERNETRIO: Jennifer Lawrence luftet forlovelsesringen i helgen sammen med stjerner som Julianne Moore og Michael B. Jordan. Foto: Getty Images for Veuve Clicquot/AFP/ NTB scanpix
STJERNETRIO: Jennifer Lawrence luftet forlovelsesringen i helgen sammen med stjerner som Julianne Moore og Michael B. Jordan. Foto: Getty Images for Veuve Clicquot/AFP/ NTB scanpix Vis mer

Lawrence, som pleier å verne godt om kjærlighetslivet sitt, prøvde i flere måneder å holdet forholdet til Maroney hemmelig for media, men i fjor høst viste hun seg endelig hånd i hånd med sin utkårede i New York.

Nå planlegger altså paret bryllup, og i helgen fikk pressen et glimt av Jennifers svindyre forlovelsesring.

Dyr forlovelsesring

Da Veuve Clicquot Polo Classic holdt sitt årlige arrangement i New Jersey lørdag, gjorde «Hunger Games»-stjernen nemlig ingenting for å skjule den glitrende diamantringen.

Den talentfulle skuespilleren stilte i en blek rosa Rosie Assoulin-kjole på den røde løperen. Og forlovelsesringen, som ifølge Elle har en verdi på hele 900 000 kroner, var vanskelig å overse.

Nettstedet skriver videre at det vordende ekteparet holdt en forlovelsesfest for familie og venner, inkludert Jennifers kollega og venninne Emma Stone (30), på River Café i Brooklyn sist måned.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

STRÅLTE: Jennifer Lawrence gjorde ingenting for å skjule forlovelsesringen for fotografene i helgen. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Jennifer Lawrence gjorde ingenting for å skjule forlovelsesringen for fotografene i helgen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Oscar-vinnerens kommende ektemann jobber i det ærverdige kunstgalleriet Gladstone Gallery i New York, som blant annet representerer Lena Dunhams (33) far Carroll Dunham, ifølge Page Six.

- De møttes gjennom Jennifers venninne Laura. Forholdet har vart i noen uker, men de prøver å holde det privat og er forsiktige med å ikke bli sett sammen, fortalte en kilde til nettstedet i fjor sommer.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

DIGER DIAMANTRING: Cooke slo virkelig på stortromma da han overrasket med frieri i vinter. Foto: NTB Scanpix
DIGER DIAMANTRING: Cooke slo virkelig på stortromma da han overrasket med frieri i vinter. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stor aldersforskjell

Det var i november 2017 at bruddryktene rundt Jennifer Lawrence og Darren Aronofsky begynte å svirre.

Også dette forholdet prøvde 28-åringen å holde utenfor medias søkelys, selv om de stadig ble fotografert sammen av paparazzier på restaurantbesøk og kinodater.

I september 2017 dukket de opp på den rød løperen sammen for første gang. Anledningen var New York-premieren av filmen deres «Mother!».

To måneder senere, etter rundt ett år som kjærester, var derimot bruddet et faktum.

- Aldersforskjellen er betydelig, og de er veldig forskjellige. Begge var nødt til å tenke praktisk om framtiden. Jennifer må finne ut hvordan livet hennes skal utvikle seg. Han har et ansvar i livet sitt, som hun ennå ikke har, fortalte en kilde til People den gang, og siktet til Aronofskys 12 år gamle sønn fra et tidligere forhold.

Tidligere har den flotte skuespilleren også datet Coldplay-vokalisten Chris Martin (42) og skuespiller-kollega Nicholas Hoult (29).

Artikkelen fortsetter nedenfor.

EKS-KJÆRESTEN: Darren Aronofsky står bak filmer som «Black Swan», «Requiem for a Dream» og «Noah». Foto: NTB Scanpix
EKS-KJÆRESTEN: Darren Aronofsky står bak filmer som «Black Swan», «Requiem for a Dream» og «Noah». Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Jeg har det i kjeften

Bare et par måneder før det ble kjent at Jennifer hadde funnet lykken med Cooke Maroney innrømmet filmstjernen at hun syntes singellivet var tøft og at hun drømte om kjæreste.

- Jeg er ikke i et forhold nå. Jeg vil gjøre det helt klart at jeg ikke har hatt sex på veldig lenge. Jeg vil gjerne være i et forhold, men det er hardt der ute, fortalte hun til The Sun i fjor vår.

Den morsomme og lite selvhøytidelige stjernen er kjent for sine munnrappe kommentarer. Og til den britiske avisen avslørte 28-åringen også at hun hadde så stor angst for å bli smittet av kjønnssykdommer, at hun tvang aktuelle partnere til å teste seg før hun i det hele tatt vurderte å gå til sengs med dem.

- Jeg har det i kjeften, men følger ikke opp. Jeg snakker alltid som om jeg ønsker å komme i buksene på menn, men sannheten er at når jeg ser tilbake på min seksuelle historie, så har det alltid kun vært med kjærestene mine.

Jennifer Lawrence snubler på den røde løperen på vei for å skrive autografer til fansen på X-men-premieren. Vis mer

LES OGSÅ: Slik er prins Harry som pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer