Jennifer Lawrence:

Nå viser hun frem kjæresten

Jennifer Lawrence har holdt kjæresten for seg selv, nå viser de sin kjærlighet.

ENDELIG: Det har i flere måneder blitt spekulert på at Jennifer Lawrence har funnet lykken med Cooke Maroney. Tidligere denne måneden viste turtelduene seg endelig sammen. Foto: NTB scanpix
ENDELIG: Det har i flere måneder blitt spekulert på at Jennifer Lawrence har funnet lykken med Cooke Maroney. Tidligere denne måneden viste turtelduene seg endelig sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

I juni tydet mye på at den amerikanske skuespilleren Jennifer Lawrence (28) hadde funnet lykken på ny etter bruddet med filmregissøren Darren Aronofsky (49) i fjor.

Flere amerikanske medier koblet «Hunger Games»-stjernen til kunstneren Cooke Maroney (33) i sommer, men siden den gang har paret holdt en svært lav profil.

Først tidligere denne måneden ble de to turtelduene fotografert sammen, noe som mange kan tolke som en bekreftelse på spekulasjonene som florerte tidligere i år.

Romantikk på gaten

Skuespilleren og hennes nye flamme ble observert i New York tidligere denne måneden, og ifølge Page Six, skal paret blant annet ha tilbrakt tid på date sammen. Både massasje, shopping og lunsj skal ha stått programmet.

ROMANTIKK: De to turtelduene brydde seg fint lite om paparazziene. Foto: NTB Scanpix
ROMANTIKK: De to turtelduene brydde seg fint lite om paparazziene. Foto: NTB Scanpix Vis mer

28-åringen og Cooke så ikke ut til å bry seg om paparazziene som tok bilder av dem på gata, og viste klart og tydelig frem sine følelser for hverandre. Vandrende gatelangs ble de observert lattermilde mens de holdt hender.

- De møttes gjennom Jennifers venninne Laura. Forholdet har vart i noen uker, men de prøver å holde det privat og er forsiktige med å ikke bli sett sammen, fortalte en kilde til Page Six i sommer.

Cooke Maroney jobber i det ærverdige kunstgalleriet Gladstone Gallery i New York, som blant annet representerer Lena Dunhams (32) far Carroll Dunham, ifølge nettstedet.

PÅ HANDLETUR: Jennifer og Cooke var også innom matbutikken sammen. Foto: NTB Scanpix
PÅ HANDLETUR: Jennifer og Cooke var også innom matbutikken sammen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Drømte om kjæreste

Den hyggelige nyheten om paret kom bare et par måneder etter at 28-åringen innrømmet at hun syntes singellivet var tøft og at hun drømte om kjæreste.

- Jeg er ikke i et forhold nå. Jeg vil gjøre det helt klart at jeg ikke har hatt sex på veldig lenge. Jeg vil gjerne være i et forhold, men det er hardt der ute, fortalte hun til The Sun i mars.

Den morsomme og lite selvhøytidelige stjernen er kjent for sine munnrappe kommentarer. Tidligere i år avslørte 28-åringen at hun har så stor angst for å bli smittet av kjønnssykdommer, at hun tvinger aktuelle partnere til å teste seg før hun i det hele tatt vurderer å gå til sengs med dem.

- Jeg har det i kjeften, men følger ikke opp. Jeg snakker alltid som om jeg ønsker å komme i buksene på menn, men sannheten er at når jeg ser tilbake på min seksuelle historie, så har det alltid kun vært med kjærestene mine, fortalte hun til The Sun, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter nedenfor.

PROVOSERER: Under innspilling på Hawaii skal Jennifer Lawrence ha brukt hellige steiner til å klø seg på rumpa. Dette fortalte hun under forrige ukes sending av Graham Norton Show. Video: BBC Vis mer

Av-ogpå-forhold

Jennifer Lawrence har de siste årene blitt en av verdens mest ettertraktede skuespillere. Hun ble globalt kjent etter rollen som Katniss Everdeen da den første «Hunger Games»-filmen kom ut i 2012. Etter det har det gått slag i slag for den talentfulle jenta.

Den enorme suksessen på det store lerretet har også gjort henne til et sex-symbol, men kjærlighetslivet har det derimot gått ganske trått med.

Før forholdet til filmskaperen Darren Aronofsky, som står bak filmer som blant andre «Black Swan», «Requiem for a Dream» og «Noah», var hun kjæreste med Gwyneth Paltrows eksmann, Coldplay-vokalisten Chris Martin (41) i et års tid.

I tre år var Jennifer også i et av-og-på forhold med skuespilleren Nicholas Hoult (28), kjent fra de populære «X-Men»-filmene.

LES OGSÅ: På het ferie med 19 år yngre flamme