Nå viser hun frem kjæresten

- De har blitt ordentlig godt kjent de siste ukene.

PÅ ROMANTISK LUNSJ: Skuespillerinnen ble fotografert med sin nye kjæreste i Los Angeles på onsdag. Foto: Stella Pictures
PÅ ROMANTISK LUNSJ: Skuespillerinnen ble fotografert med sin nye kjæreste i Los Angeles på onsdag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: I sommer tok omsider forholdet mellom av-og-på paret Drew Barrymore (36) og Justin Long (32) slutt. Nå har stjernen funnet kjærligheten på nytt, skriver Just Jared.

Nettstedet skriver at «Going the Distance»-skuespillerinenn har funnet tonen med kunstkonsulenten Will Koperman, og onsdag ble paret fotografert hånd i hånd etter at de hadde spist lunsj sammen i Los Angeles.

- Forholdet er veldig nytt og de tar det med ro. De har blitt ordentlig godt kjent de siste ukene, sier en kilde til Just Jared. 

Barrymore har tidligere uttalt at hun ønsker seg et modent kjærlighetsforhold.

- Jeg er ute etter et mer modent, jordnært forhold. Det finnes gal og rolig kjærlighet, og jeg vil ha en enkel, tilfredstillende kjærlighet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her


Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg ønsket å rive fjeset av denne dama