STRÅLTE: Skuespiller Jessica Chastain og kjæresten Gian Luca Passi de Preposulo, som jobber for motehuset Moncler, så svært lykkelige ut da de spaserte hånd i hånd i den parisiske bydelen Marais onsdag.  Foto: FameFlynet Sweden
STRÅLTE: Skuespiller Jessica Chastain og kjæresten Gian Luca Passi de Preposulo, som jobber for motehuset Moncler, så svært lykkelige ut da de spaserte hånd i hånd i den parisiske bydelen Marais onsdag. Foto: FameFlynet SwedenVis mer

Nå viser hun frem kjæresten

Jessica Chastain på vift med sin nye flamme i kjærlighetens by.

SEOGHØR.NO: I slutten av februar fortalte «Zero Dark Thirty»-stjernen Jessica Chastain (35) at hun har fått seg kjæreste.

Og denne uken viste hun ham fram i full offentlighet, da turtelduene spaserte gatelangs i Paris.

«The Tree of Life»-skuespilleren og Gian Luca Passi de Preposulo, som jobber for motehuset Moncler, ble fotografert mens de nøt vårdagen sammen i bydelen Marais onsdag. 

Det stilige paret, som matchet hverandres antrekk med ulike blåtoner, gikk hånd i hånd mens de smilte og pratet med hverandre.

Den rødhårede skjønnheten støttet dessuten kjæresten da hun deltok på Monclers moteshow under Paris Fashion Week samme dag.


Den Oscar-nominerte Hollywood-stjernen nyter åpenbart kjærlighetsferien i den franske hovedstaden, på tross av at hennes veganske kosthold byr på visse utfordringer.

«Det er vanskelig for en vegansk jente å spise i Paris, men restauranten fikset en rask spaghettirett til meg. Jeg har en fantastisk ferie» skrev nyforelskede Chastain på Facebook tidligere denne uken, ifølge Just Jared.

LES OGSÅ:  Kom i kveldens korteste antrekk