Nå viser hun frem gravidmagen

Kimberly Stewart benyttet seg av 70-tallstrenden i sommerværet.

STOR MAGE: Kimberly Stewart skal være omtrent seks måneder på vei med det som er resulatet av en useriøs romanse mellom henne og skuespiller Benicio Del Toro. I helgen luftet hun sin imponerende mage sammen med venner i Malibu. Foto: All Over Press
STOR MAGE: Kimberly Stewart skal være omtrent seks måneder på vei med det som er resulatet av en useriøs romanse mellom henne og skuespiller Benicio Del Toro. I helgen luftet hun sin imponerende mage sammen med venner i Malibu. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: I vår ble det kjent at Kimberly Stewart (31), datter av rockeveteran Rod Stewart (66), er gravid med sitt første barn.

Samtidig ble det kjent at faren til barnet er den dameglade «Sin City»-skuespilleren Benicio Del Toro (44), og at de to ikke vil oppdra ungen som et par. Graviditeten er nemlig et resultat av en useriøs flørt mellom de to stjernene, en romanse som begynte da de møttes på Chateau Marmont Hotel tidlig i år. Dette ifølge DailyMail.

Men de noe pikante omstendighetene rundt graviditeten ser ikke ut til å gå inn på unge Stewart. Den vordende alenemoren viste tydelig frem sin imponerende gravidmage i Malibu i helgen. 31-åringen taklet 4. juli-heten i California ved å iføre seg en fotsit og luftig sommerkjole, tydelig inspirert av sommerens 70-tallstrend.

Ifølge All Over press ble den gravide blondinen fotografert på vei til spisestedet Coogies Diner sammen med flere venner, deriblant Ozzy Osbournes sønn Jack (26), som hun tidligere har hatt et forhold til. 

Den mønstrede kjolen, som fremhevet stjernens voksende mage, var kombinert med brune gladiatorsandaler og en romslig skulderveske i skinn med nagledekor. Ifølge DailyMail er rockedatteren omtrent seks måneder på vei.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble veldig sliten av å reise