Kylie Jenner:

Nå viser hun frem babymagen

24-åringen bekreftet graviditeten onsdag.

VENTER BARN: Travis Scott og Kylie Jenner skal bli foreldre for andre gang. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB
VENTER BARN: Travis Scott og Kylie Jenner skal bli foreldre for andre gang. Foto: Jim Ruymen/UPI/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For tre uker siden hevdet en rekke amerikanske nettsteder at av-og-på paret Kylie Jenner (24) og Travis Scott (30) skulle bli foreldre igjen.

Fra før av har de datteren Stormi (3).

«Kylie Jenner har en bolle i ovnen. Hun venter sitt andre barn med Travis Scott», delte TMZ, som bare var ett av mange medier som skrev om graviditeten.

Duoen selv forholdt seg tause om ryktene - frem til i går. Da bekreftet endelig Jenner at hun venter barn nummer to med Travis.

I et innlegg på Instagram postet hun da nemlig en video som viste en positiv graviditetstest.

Bildeteksten bestod av et hvitt hjerte og en emoji av en gravid kvinne. Jenner tagget også kjæresten, som kommenterte med en rekke hjerter under innlegget.

I videoen delte også 24-åringen flere klipp fra svangerskapet med blant annet et ultralydbesøk hvor man hører babyens hjerteslag. Avslutningsvis kysser den vordende storesøsteren mammas mage.

Stolt av magen

Mens Jenner har skjult svangerskapet godt frem til avsløringen kom onsdag, så gjør hun nå ingenting lenger for å gjemme bort den voksende magen.

GRAVID: Kylie Jenner er i New York i forbindelse med NY Fashion Week. Foto: @TheHapaBlonde / SplashNews / NTB
GRAVID: Kylie Jenner er i New York i forbindelse med NY Fashion Week. Foto: @TheHapaBlonde / SplashNews / NTB Vis mer

Allerede samme kveld som graviditeten ble annonsert ble TV-profilen avbildet i en tettsittende hvit skinnkjole på vei ut fra kjendisrestauranten Carbone i Soho, New York.

På sin egen Instagram-profil har 24-åringen også delt bilder i samme antrekk, og den lille babymagen er lett å få øye på.

Dette er i stor kontrast til da hun gikk gravid med Stormi. Den gang ble ikke svangerskapet avslørt før etter at datteren var født.

«Min vakre og friske jente kom til verden 1. februar og jeg kunne ikke vente med å dele denne nyheten», skrev hun da på Instagram etter å ha holdt seg innendørs i lang tid.

Videre beklaget realitystjernen at hun hadde holdt fansen i mørket gjennom alle spekulasjonene rundt graviditeten.

«Jeg visste at jeg var nødt til å forberede meg på denne rollen på den mest positive, stressfrie og sunneste måten jeg kunne tenke meg».

«Travis er overlykkelig»

Jenner virker fremdeles å være relativt tidlig i sitt andre svangerskap, så denne gangen kan det se ut som om hun ønsker å dele mer med fansen fra tiden som gravid.

Forholdet mellom henne og rapperen Travis Scott startet i 2017, men har i flere år vært av-og-på. Den siste tiden har de derimot delt mer og mer av hverandre i sosiale medier, og ifølge Us Weekly skal det nå være sterkere enn noensinne.

REALITY-KLAR? Superstjernene Kendall og Kylie Jenner poserte på det som så ut til å være «Paradise Hotel». Sannheten viser seg med 99% sikkerhet å være en annen. Video: Rød Løper Vis mer

- De har aldri stått hverandre nærmere. Babyen har virkelig brakt dem tettere sammen, forteller en kilde til nettstedet.

Kylie skal også føle seg fantastisk som gravid og gleder seg stort til ankomsten av sitt andre barn.

- Hun er så glad for familien sin, og Travis er overlykkelig. De har begge ønsket dette i lang tid, deler en annen kilde.

LES OGSÅ: Gravid seks måneder etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer