Sophie Turner:

Nå viser hun frem babymagen

I februar kom det meldinger om at stjerneparet ventet barn. Nå er all tvil feid til side.

BABYMAGE: For aller første gang får man se et hint av Sophie Turners babymage. Her på gåtur med ektemannen Joe Jonas. Foto: NTB scanpix
BABYMAGE: For aller første gang får man se et hint av Sophie Turners babymage. Her på gåtur med ektemannen Joe Jonas. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I februar kom nyheten om at Joe Jonas (30) og kona Sophie Turner (24) venter sitt første barn sammen. Paret har likevel ikke bekreftet graviditeten selv, og det har heller ikke vært noen synlig babymage å se.

- De holder det veldig «hysj hysj», men venner og familie er veldig glade på deres vegne, fortalte en kilde nær paret om babynyheten til nettstedet Just Jared.

Til tross for at paret har vært relativt tause, har åpenbare hint bygget opp under ryktene. 24-åringen har for eksempel bare blitt sett i store klær siden nyheten så dagens lys, noe som frem til nå har bidratt til å gjøre omverdenen uviten om hvorvidt ryktene stemmer eller ikke.

Nye bilder av paret har imidlertid overbevist fansen om at de faktisk blir foreldre i løpet av dette året.

GRAVID: Artisen Tone Damli åpner seg om hvordan graviditeten påvirker sexlysten i Iselin Guttormsens podkast «G-punktet». Vis mer

På luftetur

Det kan altså se ut til at det nå har blitt for vanskelig for ekteparet å holde på «hemmeligheten». Da de to nylig ble fotografert på gåtur sammen, kunne man helt klart se Turners voksende babymage.

Det skal riktignok sies at stjerneparet fortsatt holder en lav profil, og de har ennå ikke bekreftet graviditeten. De nye bildene er likevel nok bevis for fansen, som går amok på Twitter etter avsløringen.

GRAVID: Sophie Turners graviditet ble avslørt i februar, men paret har ennå ikke bekreftet det. Foto: NTB scanpix
GRAVID: Sophie Turners graviditet ble avslørt i februar, men paret har ennå ikke bekreftet det. Foto: NTB scanpix Vis mer

- At Sophie Turner er gravid er det beste som kunne skjedd. En Jophie-baby, skriver en fan i ekstase.

- Sophie Turner er FAKTISK gravid!

- Jeg var deprimert, men så så jeg Sophie Turners babymage og nå er jeg kurert, skriver en tredje.

På grunn av at graviditeten har blitt holdt relativt hemmelig, er det usikkert hvor langt på vei skuespilleren er, i likhet med hvilket kjønn som gjemmer seg i magen. En kilde uttalte likevel til Us Weekly i februar at 24-åringen har termin i løpet av sommeren, altså om få måneder, men det er ikke bekreftet.

To bryllup

Babynyheten ble sluppet ni måneder etter at paret giftet seg i Las Vegas i fjor - til alles store overraskelse, ettersom seremonien fant sted i et Elvis-inspirert kapell rett etter Billboard-utdelingen.

I ettertid har Jonas avslørt at planen var å holde bryllupet hemmelig, men den planen gikk i vasken da DJ-Diplo livestreamet seremonien på Instagram uten tillatelse. Det fortalte 30-åringen med en humoristisk tone da han gjestet det britiske radioprogrammet «Capital Breakfast» etter bryllupet.

Paret var imidlertid ikke fornøyd med å bare ha ett bryllup, og to måneder senere, i juli, ga de hverandre sine «ja» nok en gang under et storslått bryllup på slottet «Chateau De Tourreau» i Sør-Frankrike.

Turner bar da en langermet brudekjole i blonder, designet av luksusmerket Louis Vuitton.

Til stede under seremonien var flere av parets celebre venner, inkludert 30-åringens to brødre, Nick (27) og Kevin (32) Jonas, sammen med deres to respektive koner Priyanka (37) og Danielle (33).

COMEBACK: Fans verden over er i ekstase etter at «Jonas Brothers» annonserte at de gjør comeback. Nå avslører de hvorfor gruppa gikk i oppløsning til å begynne med. Programledere: Kine Falch og Jonas Hammer. Video: Viaplay Vis mer

- Trodde han var en drittsekk

Det har ikke alltid vært gitt at Turner skulle falle for ektemannen. Hun har tidligere uttalt at hun faktisk mente at 30-åringen, som er en del av bandet «Jonas Brothers», kunne være en drittsekk.

Jonas ba nemlig Turner ut på date via Instagram, og hun ble sterkt oppfordret av venner til å møte ham. Forventningene til hva som skulle komme ut av daten var derimot lave, ifølge 24-åringen.

- Jeg forventet at han ville dukke opp med masse sikkerhetsvakter og alt. Jeg tenkte han kom til å være en skikkelig drittsekk, uttalte hun til Elle i mars.

«Jonas Brothers»-sangeren klarte imidlertid å overbevise skuespilleren, og nå venter ekteparet etter alt å dømme altså sitt første barn sammen.

LES OGSÅ: - Det er et lett og organisk forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer