Sophie Turner:

Nå viser hun frem babymagen

I februar kom det meldinger om at stjerneparet ventet barn. Nå er all tvil feid til side.

BABYMAGE: For aller første gang får man se et hint av Sophie Turners babymage. Her på gåtur med ektemannen Joe Jonas. Foto: NTB scanpix
BABYMAGE: For aller første gang får man se et hint av Sophie Turners babymage. Her på gåtur med ektemannen Joe Jonas. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

I februar kom nyheten om at Joe Jonas (30) og kona Sophie Turner (24) venter sitt første barn sammen. Paret har likevel ikke bekreftet graviditeten selv, og det har heller ikke vært noen synlig babymage å se.

- De holder det veldig «hysj hysj», men venner og familie er veldig glade på deres vegne, fortalte en kilde nær paret om babynyheten til nettstedet Just Jared.

Til tross for at paret har vært relativt tause, har åpenbare hint bygget opp under ryktene. 24-åringen har for eksempel bare blitt sett i store klær siden nyheten så dagens lys, noe som frem til nå har bidratt til å gjøre omverdenen uviten om hvorvidt ryktene stemmer eller ikke.

Nye bilder av paret har imidlertid overbevist fansen om at de faktisk blir foreldre i løpet av dette året.

På luftetur

Det kan altså se ut til at det nå har blitt for vanskelig for ekteparet å holde på «hemmeligheten». Da de to nylig ble fotografert på gåtur sammen, kunne man helt klart se Turners voksende babymage.

Det skal riktignok sies at stjerneparet fortsatt holder en lav profil, og de har ennå ikke bekreftet graviditeten. De nye bildene er likevel nok bevis for fansen, som går amok på Twitter etter avsløringen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer