VISTE MAGEN: Skuespiller Amanda Seyfried bekreftet nylig at hun venter sitt første barn. Ute på vift i Los Angeles tirsdag denne uken, var det ikke så vanskelig å få øye på kulen på magen hennes. Foto: Cousart/JFXimages/WENN.com/ NTB Scanpix
VISTE MAGEN: Skuespiller Amanda Seyfried bekreftet nylig at hun venter sitt første barn. Ute på vift i Los Angeles tirsdag denne uken, var det ikke så vanskelig å få øye på kulen på magen hennes. Foto: Cousart/JFXimages/WENN.com/ NTB Scanpix Vis mer

Amanda Seyfried:

Nå viser hun frem babymagen

Den nyforlovede Hollywood-stjernen klarer ikke å skjule den voksende magen.

Publisert

SEOGHØR.NO: I september annonserte filmstjernen Amanda Seyfried (31) at hun hadde forlovet seg med «Wild»-skuespiller Thomas Sadoski (40), et drøyt halvår etter at forholdet deres ble kjent.

Og i slutten av november overrasket Amanda ved å dukke opp på den røde løperen med en liten kul på magen, og en rekke medier erklærte at hun ventet sitt første barn.

Kort tid etter bekreftet også «Mamma Mia!»-stjernens talsperson graviditeten overfor USA Today.

- Spiser for to

Tilsynelatende er 31-åringen allerede et godt stykke på vei i svangerskapet.

Tidligere denne uken ble hun fotografert gatelangs i Los Angeles, og selv om hun var iført en løstsittende, stripete topp var babymagen synlig - i hvert fall fra siden.

Den britiske tabloidavisen Daily Mail har omtalt de ferske bildene av Seyfried, og konkluderer med at det ser ut som om hun «allerede spiser for to».

Avisen omtaler babymagen hennes som «frodig» og mener at den slanke filmstjernen ser «formfull» ut. Hvor langt Seyfried er på vei eller når hun har termin, er imidlertid ikke kjent.

Fra kolleger til kjærester

Amanda Seyfried og forloveden møttes for første gang våren 2015, da de spilte mot hverandre i Broadway-stykket «The Way We Get By». Dramaet handler om et beruset par som har et one-night stand i et bryllup.

Saken fortsetter under bildet.

BLIR FORELDRE: Amanda og Thomas venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix.
BLIR FORELDRE: Amanda og Thomas venter sitt første barn sammen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Da de i våres ble gjenforent på settet til filmen «The Last Word» skal vennskapet ha utviklet seg til noe mer, skrev People den gang.

Regissøren av «The Last Word», Mark Pellington, har også fortalt hvor god kjemi de to skuespillerne fikk under innspillingen.

Seyfrieds rollefigur faller for Sadoskis rollefigur, men ifølge regissøren var romansen på settet mer enn skuespill:

- Denne naturlige, ekte kjemien kom fram på kamera. Det var sånn: «Jøss, det er noe der», noe mer enn det at de spilte rollene sine. Det virket som om hun virkelig likte ham, og at han virkelig likte henne, har Pellington fortalt til USA Today.

EKSEN: I to år var Amanda kjæreste med skuespiller-kollega Justin Long. Foto: Scanpix.
EKSEN: I to år var Amanda kjæreste med skuespiller-kollega Justin Long. Foto: Scanpix. Vis mer

Har drømt om barn lenge

Da romansen mellom de to motspillerne først ble kjent, hadde det bare gått et knapt halvår siden Seyfrieds brudd med Justin Long (38).

Og kun fire måneder hadde passert siden Sadoski skilte seg fra kona Kimberly Hope, som han hadde vært gift med siden 2007.

31-åringen har ikke lagt skjul på at hun ønsker seg barn. I fjor sommer, da hun fremdeles var kjæreste med Justin, uttalte Amanda følgende:

- Det føles om om eggene mine er i ferd med å dø ut. Jeg må komme i gang. Jeg ønsker meg et barn. Skikkelig mye. Jeg ønsker å bli mor. Skikkelig høyt. Det er sånn jeg føler det, og har følt det de siste to årene. Jeg er ikke klar for å bli mor, men det er ingen. Det forandrer alt, så hvordan kan noen være klar for det? sa hun til Marie Claire den gang, ifølge E!News.

fbf: the vineyard

A photo posted by Amanda Seyfried (@mingey) on

LES OGSÅ: Nicole Kidman vurderer å utvide familien

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer