Nå viser hun frem babymagen

Skuespiller Liv Tyler strålte på prisutdeling i New York.

SEOGHØR.NO: I slutten av september ble det kjent at filmstjernen Liv Tyler (37) venter barn med kjæresten David Gardner (36), som hun har datet siden i våres.

«Ringenes Herre»-skjønnheten har holdt relativt tett om svangerskapet, selv om hennes berømte pappa, «Aerosmith»-vokalisten Steven Tyler (66), forrige måned fortalte at han var «overlykkelig» over å bli bestefar igjen.

Torsdag kveld overrasket derfor skuespilleren med å vise frem babymagen for pressekorpset da hun deltok på Women's Leadership Award i New York, der venninnen og stjernedesigneren Stella McCartney (43) ble hyllet.

FORELSKET: Liv Tyler venter barn sammen med kjæresten Dave Gardner. Her er de to sammen på ferie i august. Foto: Stella Pictures
FORELSKET: Liv Tyler venter barn sammen med kjæresten Dave Gardner. Her er de to sammen på ferie i august. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg skal gjøre dette, men dere må love ikke å hyle, sa Tyler spøkefullt til fotografene før hun poserte med hånden på babymagen, skriver UsWeekly.

«The Leftovers»-stjernen strålte i en løstsittende, mønstrete minikjole fra Stella McCartney, kombinert med sorte stroppesandaler fra Jimmy Choo, lange øredobber og en flerfarget clutchveske.

Gleder seg over mamma-hormoner

Kanskje 37-åringen følte at katta endelig var kommet ut av sekken torsdag kveld, ettersom hun forteller om sin andre graviditet i desemberutgaven av Town & Country - som kom ut tirsdag.

- Det morsomste med å være gravid er å ha de mamma-hormonene som flyter rundt. Man er mer til stede i egen kropp, og det gjør meg til en bedre mor for Milo, sier Tyler til magasinet, ifølge UsWeekly.

Liv Tyler har sønnen Milo (9) med eksmannen, musiker Royston Langdon (42). Paret skilte seg i 2008, etter fem års ekteskap.

Den vanligvis så private stjernen fulgte opp «babymagestuntet» fredag, da hun delte et bilde fra fotoshooten med Town & Country på Instagram-profilen sin.

A photo posted by Liv Tyler (@misslivalittle) on

Der dediserte hun babymagebildet til «sin kjære» David Gardner - som for øvrig er en av David Beckhams (39) næreste venner.

LES OGSÅ: - Driter i hva folk mener om meg