Amal Clooney:

Nå viser hun endelig frem tvillingene

Halvannet år etter de kom til verden, får fansen endelig se flere bilder av Ella og Alexander.

ENDELIG: Det er nok mange som har ventet på å få et ordentlig glimt av de berømte tvillingene, og nå er ventetiden over. Foto: NTB Scanpix
ENDELIG: Det er nok mange som har ventet på å få et ordentlig glimt av de berømte tvillingene, og nå er ventetiden over. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For halvannet år siden kunne stjerneparet George (57) og Amal Clooney (40) glede seg over å ha blitt foreldre til Ella og Alexander. De to tvillingene ble født i London, men siden den gang har paret vernet godt om privatlivet til sine små barn.

Denne uken kunne derimot fansen juble, etter at flere nye bilder av Amal på tur med begge barna dukket opp.

På tur med mamma

Trioen ble fotografert i New Yorks gater, og den spreke moren så ut til å mestre oppgaven som tvillingmor på strak arm. Hun bar nemlig Ella og Alexander på hver sin arm, og så like motebevisst og stilig ut som alltid.

Mens Ella så ut til å bry seg minimalt om de mange menneskene som hadde samlet seg rundt dem, så derimot broren mer skeptisk ut. Han rynker nemlig tydelig på bryna på bildet, og ser foreløpig ikke helt komfortabel ut med de mange paparazziene som følger dem.

Med hver sin bamse ble de halvannet år gamle tvillingene fraktet trygt inn i en ventende bil av Amal.

SKEPTISK: Alexander så skeptisk på de mange fotografene som møtte dem. Foto: NTB Scanpix
SKEPTISK: Alexander så skeptisk på de mange fotografene som møtte dem. Foto: NTB Scanpix Vis mer
FULL KONTROLL: Amal så ut til å stresse fint lite, selv med to små barn på armen. Foto: NTB Scanpix
FULL KONTROLL: Amal så ut til å stresse fint lite, selv med to små barn på armen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Tilbake på jobb

Frem til nå har det altså vært så godt som ingen bilder å oppdrive av Ella og Alexander, og det har til enhver tid vært viktig for foreldrene å fokusere på barna.

Da de kom til verden tok Amal og George et steg ut av rampelyset, men tre måneder senere dukket de opp på den storslåtte filmfestivalen i Venezia.

I forbindelse med besøket, gjorde George et intervju med Entertainment Tonight for å promotere filmen «Suburbicon». Noen spørsmål om de små tvillingene ble det også tid til, og skuespilleren leverte godt.

Han var klar på at de da tre måneder gamle smårollingene allerede hadde tydelige personligheter.

- Personligheten deres er der helt fra starten av. Alexander er allerede en bølle, sa han og vendte seg mot Matt Damon - som bekreftet påstanden.

- Han er en elg. Bokstavelig talt, alt han gjør er å sitte og spise. Han ser nesten ut som han kunne vært en dørvakt noen steder i Hollywood akkurat nå, la Damon til.

BORGERLIG VIELSE: Hollywood-stjernen George Clooney og kjæresten Amal Alamuddin ga hverandre sitt ja i en borgerlig vielse i Venezia.. Video: Reuters / NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Navnevalg

Clooney spøkte ved at den vesle sønnen hans var dørvakt ved fødeavdelingen, og sjekket legitimasjon på alle som gikk inn og ut derfra. Det sto i sterk kontrast til hvordan han beskrev Alexanders tvillingsøster Ella.

- Hun er meget elegant, og har store øyne. Hun ser heldigvis ut som Amal, takk gud, sa han spøkende.

Han begrunnet også navnevalgene, og fortalte at Amal ville at barna hennes skulle bære klassiske navn, ikke «dumme». Inspirasjonen fant de i navnebøker, og han kunne avkrefte at de to små er oppkalt etter eksempelvis Alexander den store og Ella Fitzgerald.

- Vi innså at disse barna kommer til å få mye oppmerksomhet, bli sett og dømt for alt de gjør, og da er det minste vi kan gjøre å gi dem gode navn, fortalte han.

KONGELIG BRYLLUP: Amal og George var selvskrevne gjester i bryllupet til Harry og Meghan i mai. Foto: NTB Scanpix
KONGELIG BRYLLUP: Amal og George var selvskrevne gjester i bryllupet til Harry og Meghan i mai. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Null kontroll over kjærligheten

Et knapt år etter at de ble foreldre kunne paret også avsløre at det ikke var gitt at de to skulle bli et par.

Tidligere hadde Amal en strålende karriere, og var ikke interessert i å stifte familie bare fordi hun begynte å nærme seg 40.

- Det var ingen garanti for at jeg skulle møte den store kjærligheten, har hun fortalt i et intervju med Vogue.

- Men jeg håpet jo at det fantes en mann for meg også̊, fortsatte hun.

At den store kjærligheten skulle dukke opp i form av filmstjernen George Clooney, mannen som ingen trodde skulle slå seg til ro, hadde Amal aldri drømt om.

Saken fortsetter nedenfor.

- Kjærlighet er den avgjørende faktoren for lykke, og samtidig det du har aller minst kontroll over, sa hun til bladet.

- Men å falle for George føltes bare som det mest naturlige i hele verden, fortsatte hun.

I det samme intervjuet innrømmet George Clooney selv at han var fast bestemt på aldri å gifte seg igjen.

- Men så traff jeg Amal, og skjønte at hun var helt spesiell, sa han.

Og det var faktisk under en safaritur, av alle ting, i selskap av gode venner, at Hollywood-kjekkasen ble sikker i sin sak:

- Plutselig dukket det opp noen sjiraffer helt ut av det blå, og gikk bort til Amal. Jeg tok bilde av henne, og sa til kompisen min: «Vet du, jeg tror jeg skal fri til henne».

LES OGSÅ: Avslørte forlovelse i sosiale medier

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer