Jessica Simpson:

Nå viser hun endelig frem datteren

Har frem til nå bare vist snikbilder av lille Birdie.

TREBARNSFORELDRE: Jessica Simpson og ektemannen Eric Johnson ble nylig foreldre for tredje gang. Nå viser hun endelig frem den lille babyen. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORELDRE: Jessica Simpson og ektemannen Eric Johnson ble nylig foreldre for tredje gang. Nå viser hun endelig frem den lille babyen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Tidligere denne uken ga Jessica Simpson (38) sine 4,6 millioner følgere på Instagram en sniktitt på datteren Birdie Mae, som kom til verden i mars.

Den gang var det imidlertid vanskelig å se hvordan lille Birdie så ut, men fredag kveld delte Jessica et nytt bilde av sin nye øyensten.

På bildet er en måned gamle Birdie lys våken, og følgerne får en klar formening om hvordan hun ser ut. Det kan nesten også se ut til at den lille skjønnheten smiler til kameraet.

- Ruller inn i helgen, skriver den nybakte trebarnsmoren tilhørende bildet, etterfulgt av datterens navn.

Se dette innlegget på Instagram

Rollin’ into the weekend #BIRDIEMAE

Et innlegg delt av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

I skrivende stund har bildet fått nesten 280 000 likerklikk, og kommentarene om hvor skjønn den lille babyen er, renner inn.

Avslørte fødselen

Det var også på Instagram at superstjernen delte nyheten om at Birdie hadde kommet til verden. Sammen med et bilde av storesøster Maxi (6), som holdt den nyfødte babyens hånd, fortalte sangfuglen at lille Birdie Mae Johnson kom til verden tirsdag 19. mars, og at hun veide hele 4, 9 kilo.

Først en måned etter fødselen delte Jessica Simpson de første bildene, hvor man fikk et glimt på datteren.

Den stolte moren publiserte tre bilder, hvor det første viser en lykkelig familie på fem som feirer sin første påske med babyen.

Se dette innlegget på Instagram

💕 SISTERS 💕 #MAXIDREW #BIRDIEMAE

Et innlegg delt av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

Se dette innlegget på Instagram

Birdie Mae Johnson

Et innlegg delt av Jessica Simpson (@jessicasimpson)

I tillegg delte Jessica et nærbilde av Birdie som fredfullt ligger og sover i en nydelig blomsterkjole, og et av storesøster Maxi, som stolt poserer ved siden av babysengen i matchende blomsterkjole.

38-åringen viser stadig frem blinkskudd fra hverdagen med fansen, men stadig må hun tåle kritikk for det hun velger å dele. Som tidligere denne måneden, da hun stolt viste frem en full flaske med morsmelk.

Dette falt imidlertid ikke i god jord hos alle, og kommentarfeltet kokte mildt sagt over av både positive og negative kommentarer fra følgerne.

- Dette er hva suksess kjennes ut som, skrev Jessica under bildet.

DEN GANG DA: Jessica og ektemannen Eric Johnson har tre barn sammen. Her med sønnen Ace Knute og datteren Maxwell Drew. Foto: NTB Scanpix
DEN GANG DA: Jessica og ektemannen Eric Johnson har tre barn sammen. Her med sønnen Ace Knute og datteren Maxwell Drew. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I hardt vær

Selv om trebarnsmoren ble hyllet av stjerner som Hilary Duff (31) og Lena Dunham (32), var det ifølge Mirror flere som tok seg nær av innlegget til Jessica.

- Alle gjør det de må for å mate babyen sin. Bare husk at det ikke er feil hvis du ikke pumper eller ammer. Det er bare feil hvis du ikke mater babyen din i det hele tatt, skrev en frustrert mor i kommentarfeltet.

- Ved å lese noen av disse kommentarene er det ganske tydelig at ammende mødre er fryktelige mennesker. Hva er galt med dere? Fortelle mødrene som ikke kan amme at de feiler, og at de ikke prøvde hardt nok? Tuller dere med meg? skrev en annen.

Det skal riktignok sies at det var flere mødre som tok stjernen i forsvar i kommentarfeltet. Blant annet ble det skrevet at man skal ha lov til å være stolt, nettopp fordi det ikke er skrevet i stein at alle klarer det.

Vis mer

LES OGSÅ: Ser du hvorfor dette bildet gikk viralt?

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer