<strong>VISER MAGEN:</strong> Etter å ha ventet i flere måneder viser Nicole Polizzi nå frem sin voksende babymage.   Foto: All Over Press
VISER MAGEN: Etter å ha ventet i flere måneder viser Nicole Polizzi nå frem sin voksende babymage. Foto: All Over Press Vis mer

Nå viser hun endelig babymagen

Nicole «Snooki» Polizzi har skjult kroppen i flere måneder.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I august blir Jersey Shore-stjernen Nicole «Snooki» Polizzi (24) mor for første gang. Faren er kjæresten Jionni LaValle (24).

Snooki har i lengre tid skjult babymagen for å spare høyepunktene til realityseriene «Jersey Shore» og «Snooki and JWoww vs. The World», men har nå stilt opp på nye bilder der hun stolt viser frem sin voksende mage.

Polizzi skjulte også magen før hun bekreftet svangerskapet fordi hun hadde solgt nyheten eksklusivt til Us Magazine.

«Tusen takk alle sammen. Beklager ventetiden, men bra at alle er lykkelige. Nicole og jeg er kjempespente!! Babyen vår blir liten og brun» skrev Jionni på Twitter.

Nylig avslørte paret at de får en liten gutt.
 
- Alle sa jeg ville komme til å få en gutt, og de hadde rett. Jeg trodde selv det skulle bli en jente, og håpet det ville bli det, fordi alle kvinner ønsker seg en jente. Men det er uansett min baby og jeg gleder meg kjempemye, har Nicole sagt til In Touch Weekly.

Svangerskapet legger ingen demper på Snookis karriere, og hun er for tiden travelt opptatt med å spille inn sjette sesong av «Jersey Shore».

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Øver seg på morsrollen med falsk baby   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer