LYKKELIG GIFT: Monica Bellucci er gift med skuespiller-kollega Vincent Cassel, og paret venter senere i år sitt andre barn sammen Foto: Stella
LYKKELIG GIFT: Monica Bellucci er gift med skuespiller-kollega Vincent Cassel, og paret venter senere i år sitt andre barn sammen Foto: StellaVis mer

Nå viser hun babymagen

Filmstjernen følger i Demi Moores fotspor.

SEHER.NO:  Demi Moore vakte stor oppsikt da hun i 1991 poserte naken for bladet Vanity Fair mens hun gikk høygravid med datteren Scout LaRue.

Forsiden har blitt de aller mest kjente for den amerikanske utgaven av bladet, og nå håper den italienske utgaven på en liknende effekt med hjelp fra skuespilleren Monica Bellucci (45).

Bellucci - som går gravid med sitt andre barn - har de siste årene prøvd seg i Hollywood-filmer «The Matrix» og «Brødrene Grimm», men er allerede en stor stjerne i hjemlandet Italia.

Filmstjernen sier ifølge nettstedet Femalefirst at hun stilte opp på bildene som en protest mot Italias strenge regler når det gjelder kunstig befruktning av kvinner.


- Her er det sånn at hvis du ikke er gift og har alle de rette stemplene, så stopper de deg fra å bruke vitenskapelig hjelp til å få barn, sier hun.

Belluccis uttalelser har ført til kritikk fra den katolske kirken, men skuespilleren hevder hun ikke bryr seg om dette. Isteden har hun sagt seg villig til å lede en kampanje mot de nye lovene.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901! 


LES OGSÅ: Blir mamma for andre gang