Brandon Jenner:

Nå viser han frem tvillingene

Tv-stjerne ble pappa forrige uke.

DOBBEL LYKKE: Brandon Jenner ble pappa til tvillinger forrige uke. Foto: NTB scanpix/ Skjermdump fra Instagram
DOBBEL LYKKE: Brandon Jenner ble pappa til tvillinger forrige uke. Foto: NTB scanpix/ Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I august ble det kjent at Brandon Jenner (38) og kjæresten Cayley Stoker (33) skulle bli foreldre til tvillinger. Nyheten kom bare et halvt år etter at paret ble koblet til hverandre, seks måneder etter Jenners skilsmisse med ekskona Leah James (37).

I slutten av januar giftet Jenner seg med sin høygravide kjæreste, og forrige uke avslørte TMZ at paret hadde blitt foreldre til to gutter.

Nå har de første bildene av tvillingene blitt delt med offentligheten.

Avslører babynavn

Ifølge TMZ ble tvillingene født 19. februar, men det har hittil vært knapt med ytterligere detaljer, da verken Jenner eller Stoker har uttalt seg til offentligheten.

Jenners mor, Linda Thompson, har derimot nå tatt bladet fra munnen, og viser stolt frem sine nye barnebarn på Instagram.

- Brandon Jenner og Cayley Stoker er de stolteste foreldrene til to eksepsjonelt vakre toeggede tvillinggutter! Bo Thompson Jenner og Sam Stoker Jenner, koser seg allerede med deres La La nesten hver dag! Føler oss så velsignet som familie, og Eva er den best tenkelige storesøsteren, skriver Thompson.

Guttene, som altså har fått navnet Bo og Sam, tar hvert sitt mellomnavn. Mens Bo er oppkalt etter farmor, med Thompson som mellomnavn, har Sam sin mors navn - Stoker.

Tvillingenes ankomst gjør Jenner til trebarnsfar, da han har datteren Eva James Jenner (4) fra sitt tidligere ekteskap med Leah James.

I fjor sommer kunne 38-åringen røpe til magasinet People at datteren gledet seg stort til å bli storesøster.

- Vi fortalte det til henne sammen. Leah, Cayley og jeg satt oss ned sammen med henne og fortalte hva som skjer, og hun ble veldig glad. Hun gleder seg stort til å skulle bli storesøster, fortalte Jenner.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Giftet seg

Det var i mars i fjor at spekulasjoner oppsto rundt om hvorvidt Jenner og Stoker var blitt et par eller ei. Da Jenner besøkte Oslo i april, kunne han bekrefte forholdet.

- Ja, jeg har møtt en jente den siste tiden. Hun er fantastisk, og jeg er virkelig lykkelig nå. Jeg er på et bra sted i livet, og jeg føler meg veldig bra, svarte han «God Kveld Norge», og bekreftet samtidig at det er Cayley Stoker det er snakk om.

SER IKKE PÅ: Kendall og Kylie Jenners storebror, Brandon Jenner, har vært å se i familiens realityserie en rekke ganger. Overfor Rød Løper innrømmer han imidlertid at han aldri har sett en eneste episode. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

At Stoker gjør han lykkelig er det liten tvil om, da han tross alt både har rukket å gifte seg med henne og få barn - på under ett år etter at romanseryktene oppsto.

Ekteskapet bekreftet han på Instagram.

View this post on Instagram

It’s official ❤️💍💍❤️

A post shared by Brandon Jenner (@brandonjenner) on

I slutten av januar delte nemlig «Keeping Up With The Kardashian»-profilen en video av seg selv og sin nye kone på Instagram. «Det er offisielt», skrev han, etterfulgt av røde hjerter og diamantringer.

Deler på omsorgen

Dette er altså Jenners andre ekteskap. Det kom drøyt et halvt år etter at skilsmissen fra Leah James var endelig. Paret var sammen i hele 14 år, gift i seks av dem, og det skal ikke ha vært en enkel sak å skills.

Spesielt vanskelig har det trolig vært for parets fire år gamle datter. Foreldrene skal likevel ha funnet en løsning de mener er best for datteren, og skal i dag ha en god tone seg i mellom.

KJENDIS-QUIZ: Verdensstjernen Brandon Jenner har ikke veldig god oversikt over norske kjendiser. Vi testet ham! Video: Thea Hope / Reporter og edit: Kine Falch Vis mer

I rettsdokumentene hentet inn av The Blast, kommer det frem at Eva skal få bo hos hver av foreldrene sine like mye, da de har bestemt seg for å dele omsorgen. Dette gjelder også ferier og høytider.

I tillegg skal Jenner betale ekskona rundt 18 000 kroner i måneden frem til slutten av 2021, i såkalt «spousal support». Han må også betale barnebidrag av samme sum til datteren blir 18 år.

LES OGSÅ: Detaljen får fansen til å sperre opp øynene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer