Duane «Dog» Chapman:

Nå viser han frem kjæresten

Duane «Dog» Chapman mistet kona for ti måneder siden. Nå viser han frem sin nye kjæreste.

GIKK BORT: I fjor sommer døde Beth Chapman som følge av kreftsykdommen. Nå viser ektemannen Duane «Dog» Chapman frem sin nye kjæreste. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: I fjor sommer døde Beth Chapman som følge av kreftsykdommen. Nå viser ektemannen Duane «Dog» Chapman frem sin nye kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni i fjor kom den triste nyheten om at Duane «Dog» Chapman (67), kjent fra «Dog the Bounty Hunter», hadde mistet kona Beth Chapman. Hun fikk påvist strupekreft i 2017, og gikk bort som følge av kreftsykdommen.

Bare kort tid etter hennes bortgang ble det spekulert på om Duane hadde gått videre etter konas død. Det gikk rykter om at han hadde funnet kjærligheten på ny med sin egen sønns ekskjæreste, Moon Angell. Forholdet mellom dem skulle imidlertid ikke vare, og i mars i år ble han koblet til nok en ny kvinne.

- Nytt kapittel

Den nye kvinnen i 67-åringens liv heter Francie Frane, og driver ifølge The Sun en ranch i Colorado - der Duane kommer fra.

Og nå kan det se ut til at paret er klare for å gå offentlig med forholdet sitt.

Tidligere denne måneden delte de begge bilder med hverandre på sine respektive Instagram-kontoer, hvor Duane skriver følgende:

«Så spent på dette nye kapittelet».

På bildet holder de to rundt hverandre, og i kommentarfeltet renner det over av lykkønskninger. Fansen er tydelig begeistret for at lykken smiler for TV-profilen igjen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer