Duane «Dog» Chapman:

Nå viser han frem kjæresten

Duane «Dog» Chapman mistet kona for ti måneder siden. Nå viser han frem sin nye kjæreste.

GIKK BORT: I fjor sommer døde Beth Chapman som følge av kreftsykdommen. Nå viser ektemannen Duane «Dog» Chapman frem sin nye kjæreste. Foto: NTB Scanpix
GIKK BORT: I fjor sommer døde Beth Chapman som følge av kreftsykdommen. Nå viser ektemannen Duane «Dog» Chapman frem sin nye kjæreste. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I slutten av juni i fjor kom den triste nyheten om at Duane «Dog» Chapman (67), kjent fra «Dog the Bounty Hunter», hadde mistet kona Beth Chapman. Hun fikk påvist strupekreft i 2017, og gikk bort som følge av kreftsykdommen.

Bare kort tid etter hennes bortgang ble det spekulert på om Duane hadde gått videre etter konas død. Det gikk rykter om at han hadde funnet kjærligheten på ny med sin egen sønns ekskjæreste, Moon Angell. Forholdet mellom dem skulle imidlertid ikke vare, og i mars i år ble han koblet til nok en ny kvinne.

- Nytt kapittel

Den nye kvinnen i 67-åringens liv heter Francie Frane, og driver ifølge The Sun en ranch i Colorado - der Duane kommer fra.

Og nå kan det se ut til at paret er klare for å gå offentlig med forholdet sitt.

Tidligere denne måneden delte de begge bilder med hverandre på sine respektive Instagram-kontoer, hvor Duane skriver følgende:

«Så spent på dette nye kapittelet».

På bildet holder de to rundt hverandre, og i kommentarfeltet renner det over av lykkønskninger. Fansen er tydelig begeistret for at lykken smiler for TV-profilen igjen.

«Nyt gleden deres. Dere har begge mistet partneren deres og er bra for hverandre. Ikke forhast dere inn i ekteskap, bare vær der for hverandre. Gud velsigne dere», skriver en.

«Du fortjener å være lykkelig», skriver en annen, mens en tredje skriver at hans avdøde kone trolig ønsker ham alt godt.

«Glad du fant kjærligheten igjen. Ikke lytt til noen andre enn hjertet ditt», skriver en fjerde.

Med andre ord er det mange som har lovord å komme med til 67-åringen og hans utkårede.

KREFT: Duane «Dog» Chapman forteller om tapet av kona Beth. Video: Splash Vis mer

Sammen om sorgen

Da det i mars ble kjent at Duane og Francie skulle ha blitt et par, hadde de allerede datet en stund. Han hadde nemlig ringt henne for å få hjelp av hennes ektemann Bob, men da kunne hun fortelle at hun selv var blitt enke.

De to skal da ha fått god kontakt og hjulpet hverandre gjennom sorgen. Nå skal realitystjernen være hodestups forelsket. I hvert fall ifølge Duanes datter, Lyssa.

Overfor The Sun fortalte hun nylig at de er lykkelige sammen og bra for hverandre. Ifølge datteren skal farens utkårede også ha vært veldig respektfull overfor barna som mistet moren sin.

Videre fortalte hun at paret går i kirken sammen tre ganger i uken og at Duane nå forsøker å slutte å røyke. Lyssa beskrev farens kjæreste som en bra kvinne for ham, og mente han var lykkeligere enn på lenge.

- Han er hodestups forelsket og vil tilbringe resten av livet sitt med Francie, sa datteren.

Hun la heller ikke skjul på at sorgen har hjulpet de to med å komme nærmere hverandre. De gir likevel gi hverandre tid til å sørge, og forsøker visstnok ikke å erstatte hverandres avdøde ektefeller.

- Beth ville akseptert forholdet. Jeg tror virkelig at Beth sendte Francie til pappa. Jeg føler at Beth og Bob er der oppe og ser ned på dem, sa Lyssa.

REAKSJONENE HAGLET: Isabel Raads blogglesere var svært observante da hun delte et helt vanlig antrekksbilde på bloggen. Video: Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: Slår tilbake mot ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer