Scarlett Johansson og Colin Jost:

Nå viser de sine følelser

Scarlett Johansson og hennes nye flamme, Colin Jost klarte ikke holde fingrene fra hverandre.

KLINTE TIL: Scarlette Johansson og Colin Jost klarte ikke holde seg borte fra hverandre da de lørdag ble observert sammen i New York. Foto: Splash News/ NTB scanpix
KLINTE TIL: Scarlette Johansson og Colin Jost klarte ikke holde seg borte fra hverandre da de lørdag ble observert sammen i New York. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): I oktober satte romanseryktene fart rundt Scarlett Johansson (32) og Colin Jost (35), etter at de to hadde blitt observert sammen ved en rekke anledninger.

Til tross for at paret ennå ikke har bekreftet forholdet åpent, setter et nytt bilde av dem fart på ryktene nok en gang.

I helgen ble de nemlig fotografert sammen mens de delte et hett kyss i New Yorks gater.

De to turtelduene så svært forelsket ut, der den 32 år gamle skuespilleren holdt armene godt rundt Colin, ifølge Daily Mail.

Scarletts flørt med Colin Jost startet etter at hun i mai var med i en episode av «Saturday Night Live», og ble med stjernene på en fest i etterkant.

TILBRINGER TID SAMMEN: Scarlett og Colin har blitt observert sammen en rekke ganger den siste tiden. Foto: Splash News/ NTB scanpix
TILBRINGER TID SAMMEN: Scarlett og Colin har blitt observert sammen en rekke ganger den siste tiden. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer

- Hun er fantastisk

Begge skuespillerne har vunnet en rekke priser, og da Colin i september entret den røde løperen under Emmy-utdelingen, ble han spurt av pressen om forholdet til Scarlett.

- Hun er fantastisk. Hun jobber, hvis ikke hadde hun vært her, sa han ifølge nettstedet.

En av journalistene skal ha spurt han om hvorfor hun er den rette, og Colin forklarte hvorfor.

- Vel, hun er veldig kul. Du vet, det er vanskelig å si noe negativt om henne, sa han den gang.

PÅ ÉN BETINGELSE: Skuespiller Scarlett Johansson har vakt oppsikt med denne talen til Trump. Video: CNN Vis mer

Ble skilt

Scarlett var i mange år omsvermet av menn, før hun giftet seg og fikk barn med den franske journalisten Romain Dauraic (34).

I etterkant av bruddet fra Romain har paret vært involvert i en bitter strid om omsorgen for datteren Rose (3). Romain ønsket å ta med datteren til hjemlandet sitt, noe Scarlett ikke ville høre snakk om.

- Han ønsker å ta med datteren til Frankrike. Scarlett Johansson reiser veldig mye. Dette kommer til å bli en interessant prosess, uttalte Romains advokater til New York Post i mai.

DATTER: I 2014 fikk Scarlett og Romain datteren Rose sammen. Foto: NTB scanpix
DATTER: I 2014 fikk Scarlett og Romain datteren Rose sammen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Skilsmissen ble ifølge Daily Mail fullført i slutten av september.

Det endelige utfallet av omsorgssaken er ennå ikke offentlig kjent.

Fra 2008 til 2011 var den talentfulle skuespilleren gift med «Deadpool»-stjernen Ryan Reynolds (40). Han er i dag gift og har to barn med Blake Lively (30).

Etter bruddet fra Reynolds hadde Scarlett blant annet en het romanse med den 24 år eldre «Milk»-stjerna Sean Penn (57).

LES OGSÅ: Ble pappa for tredje gang

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer