Katie Holmes og Jamie Foxx:

Nå viser de sin kjærlighet

De to turtelduene klarte ikke å holde fingrene fra hverandre.

FORELSKET: Katie Holmes og Jamie Foxx klarte ikke å skjule følelsene sine for hverandre. Foto: NTB Scanpix
FORELSKET: Katie Holmes og Jamie Foxx klarte ikke å skjule følelsene sine for hverandre. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er snart seks år siden kjærlighetsryktene mellom Katie Holmes (39) og Jamie Foxx (50) begynte å svirre for første gang. Siden den gang har de to turtelduene helt bensin på bålet ved å vise seg offentlig.

I september i fjor viste de seg sammen for første gang, og to måneder senere viste de sin kjærlighet da Katie dukket opp på feiringen av Jamies 50-årsdag i Los Angeles.

Tidligere i sommer ble det derimot spekulert i om det var spikeren i kista for stjerneparet, men forrige uke avkreftet Katie og Jamie bruddryktene. De to turtelduene ble nemlig fotografert på stranda i Malibu sammen, og det var tydelig romantikk i luften.

Katie og Jamie både kysset og lo, og så ikke ut til å bry seg om verken andre strandgjester eller fotografer.

GOD STEMNING: Latteren satt løst da paret var på stranda i Mailbu. De tok seg både tid til kosing med hverandre, og volleyball. Foto: NTB Scanpix
GOD STEMNING: Latteren satt løst da paret var på stranda i Mailbu. De tok seg både tid til kosing med hverandre, og volleyball. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Stormet ut

Så langt har duoen gjort alt i sin makt for å holde forholdet skjult fra rampelyset, og har nektet å snakke offentlig om forholdet. Til tross for at de to turtelduene stadig har blitt observert sammen, stormet Jamie ut fra et intervju i februar, etter å ha blitt spurt om nettopp Katie.

Reaksjonen hans fikk oppmerksomhet i både sosiale medier og internasjonal presse.

Paret ble nemlig observert med en basketball på selveste valentinsdagen, og da ESPNs reporter Michael Smith refererte til dette, tok Jamie av seg hodetelefonene og mikrofonen, og avbrøt intervjuet.

«Spilte du og Katie basketball på valentinsdagen?», spurte Smith, og Jamie svarte ved å ta av seg hodetelefonene og gå sin vei.

«Uh oh, mistet vi ham?», sa Smith idet 50-åringen gikk sin vei.

EKSER: Katie var gift med Tom Cruise fra 2006 til 2012. Her sammen med datteren Suri i 2007. Foto: NTB Scanpix
EKSER: Katie var gift med Tom Cruise fra 2006 til 2012. Her sammen med datteren Suri i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Lav profil

Fra 2006 til 2012 var Katie gift med Tom Cruise (56), og sammen har de datteren Suri (12). Da duoen skilte seg skal Katie ha blitt tvunget til å inngå en avtale med Cruise, som hindret henne i å starte et nytt offisielt forhold før det hadde gått fem år.

Dette skal være en av grunnene til at Katie og Jamie har holdt en så lav profil.

Den tidligere «Dawson's Creek»-stjernen lærte seg derfor raskt å bli kreativ da hun dro på hemmelige dater med kjæresten.

- Hun tok på seg hatt og parykk for å møte ham på et hotell, fortalte en venn nær Holmes til Us Weekly i 2015.

Duoen ankom og forlot alltid restauranter og barer hver for seg slik at det var umulig å få bilder av dem sammen.

Etter at det i juli ble kraftig spekulert i om paret hadde gått fra hverandre, så skuespilleren sett seg nødt til å uttale seg. Det gjorde Katie gjennom sin talsperson, Leslie Sloane, som avkreftet ryktene overfor People.

- Radar-historien er 100 prosent usann, sa hun.

LES OGSÅ: Ble mamma for andre gang

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer