Nå viser de sin kjærlighet

Drew Barrymore og den nye kjæresten klarte ikke å skjule forelskelsen på den røde løperen.

FORELSKET: Skuespiller Drew Barrymore og hennes nye kjæreste Will Kopelman klarte nesten ikke å ta øynene fra hverandre på den røde løperen i Malibu denne helgen.  Foto: All Over Press
FORELSKET: Skuespiller Drew Barrymore og hennes nye kjæreste Will Kopelman klarte nesten ikke å ta øynene fra hverandre på den røde løperen i Malibu denne helgen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:I februar skrev Seher.no at skuespiller Drew Barrymore (36) hadde funnet kjærligheten på nytt etter bruddet med «Going The Distance»-motspilleren Justin Long (32).

Den sjarmerende 36-åringens nye flamme er kunstkonsulenten Will Kopelman. Han har sannsynligvis beina mer solid plantet på jorda enn Barrymores Hollywood-ekskjærester, noe som åpenbart passer henne utmerket.

På den røde løperen i Malibu i helgen viste i hvert fall det ferske paret sin kjærlighet. De holdt hender, smilte forelsket til hverandre og delte gjerne et kyss foran fotografene - som turtelduene brydde seg heller lite om.

Vertskapet for tilstelningen var motehuset Chanel - Kopelman er sønn av Chanels tidligere konsernsjef. Barrymore strålte i et elegant antrekk med moteriktig, fotsidt skjørt og delikat sminke. Og Kopelmans marineblå blazer og beige bukser matchet kjærestens klesdrakt så perfekt at det var rent sjarmerende.

Etter et kort ekteskap med den eksentriske komikeren Tom Green, et forhold med The Strokes-trommisen Fabrizio Moretti og en lengre «av-og-på»-romanse med Justin Long, har «Charlie's Angels»-stjernen sagt at hun er klar for å ta det mer med ro. Og nå ser det endelig ut til at hun har funnet seg til rette...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Vil aldri stille opp i manneblader  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer