Nå viser de sin kjærlighet

Sienna Miller og den nye kjæresten får ikke nok av hverandre.

FLØRTET HEFTIG: Sienna og Tom brukte nesten like mye tid på hverandre som tennisen, da de dukket opp på tribunen i French Open i Paris mandag. Foto: Stella Pictures
FLØRTET HEFTIG: Sienna og Tom brukte nesten like mye tid på hverandre som tennisen, da de dukket opp på tribunen i French Open i Paris mandag. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Etter at det i januar ble slutt mellom henne og skuespilleren Jude Law (38), ser det ut til at Sienna Miller (29) nå har kommet seg over bruddet.

Grunnen er hennes nye kjæreste, skuespilleren Tom Sturridge (25).

Sturridge - som er best kjent fra filmen «The Boat That Rocked» - og Sienna har lenge forsøkt å holde forholdet sitt unna pressen, men i mai bekreftet de forholdet ved å kysse hverandre på gaten i Wien.

Og mandag viste turtelduene igjen sin kjærlighet under tennisturneringen French Open i Paris. Paret flørtet heftig på tribunen og la ikke skjul på at de trives svært godt i hverandres selskap.  Sienna ble blant annet flere ganger sett mens hun strøk sin nære venn over kinnet.

De første kjærlighetsryktene begynte å svirre rundt paret etter at de to ble sett kyssende under en middag på restauranten China Tang i London i mars.

- Sienna og Tom klarte ikke å holde fingrene fra hverandre. Hun matet ham til og med med nudler! Han tok henne på skuldrene og kysset henne, men på slutten så hun ut til å være ganske så tårevåt, før de betalte regningen - og forlot stedet i en taxi, sa en ikke-navngitt kilde ifølge nettstedet Metro.co.uk.

 Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.
 
LES OGSÅ: Hollywoods nye superpar?