Nå viser de sin kjærlighet

Jennifer Lopez bryr seg ikke om den store aldersforskjellen. Se video.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I sommer ble det kjent at superparet Jennifer Lopez (42) og Marc Anthony (43) skiller seg. I ettertid har begge to funnet seg langt yngre kjærester, men mest oppmerksomhet har «On the Floor»-sangeren fått for sitt forhold til 24 år gamle Casper Smart.

Den store aldersforskjellen skapte oppstandelse i pressen og skal ha skapt store problemer i familien. Mange trodde forholdet skulle bli kortvarig, men nå ser det ut til at popstjernen satser på sin unge kjæreste. Nylig viste de seg sammen i New York, der de gikk gatelangs hånd i hånd.

Lopez har vært svært taus om forholdet, men Smart gikk nylig ut på sin Twitter-side og forsvarte den store aldersforskjellen.

«Våre aldere er kun påminnelser om timene vi har hatt på jorden, og den fine tiden som gjenstår. Vi burde alle hedre tiden vår her ved å følge våre lidenskaper og drømmer. Så lukk ørene og åpne hjertene deres. Elsk og vær glade», skriver han.

Lopez la senere ut samme beskjed på sin Twitter.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: J-Lo gir sin 18 år gamle kjæreste ukelønn  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer