Nå viser de sin kjærlighet

Det nye kjendisparet prøver ikke lenger å gjemme seg for fotografene...

FORELSKET: Steve-O og Elisabetta Canalis dyrker for tiden kjærligheten i Italias hovedstad Roma. Foto: STELLA PICTURES
FORELSKET: Steve-O og Elisabetta Canalis dyrker for tiden kjærligheten i Italias hovedstad Roma. Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Tidligere denne måneden kom de første bildene av «Jackass»-stjernen Steve-O (37) og den italienske modellen Elisabetta Canalis (33), etter at det i flere uker hadde gått rykter om at de er blitt mer enn gode venner.

Siden ryktene oppstod, har paret lekt katt og mus med paparazzifotografene, men nå har paret bestemt seg for å legge om livsstilen.

For tiden ferierer de to sammen i Elisabettas hjemland Italia, og brydde seg ikke om at fotografene tok bilder av dem, mens de gikk hånd i hånd nedover Romas gater.

Steve-O benyttet også enhver anledning til å klemme og kysse på sin vakre kjæreste, som tidligere har datet skuespilleren George Clooney.

Venner av paret sier det er liten tvil om at de to er hodestups forelsket.

- Han får henne til å le, og det er hennes svakhet. De prøver å holde en lav profil, så de er for det meste hjemme hos henne, hvor de ser på filmer og bestiller take-away mat. Men de besøker også lokale restauranter sammen, sa en kilde nær paret  til Radaronline.com da forholdet først ble kjent.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette bildet avslører kjendisparet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer