Nå viser de sin kjærlighet

Khloé Kardashian har funnet lykken med nok en basketballspiller.

NYTT PAR: Det er ikke lenger noen tvil om at Khloé Kardashian har falt for basketballstjernen Tristan Thompson. Lørdag hygget de seg på Kanye Wests konsert i Miami og ble fotografert hånd i hånd.  Foto: Splash News
NYTT PAR: Det er ikke lenger noen tvil om at Khloé Kardashian har falt for basketballstjernen Tristan Thompson. Lørdag hygget de seg på Kanye Wests konsert i Miami og ble fotografert hånd i hånd. Foto: Splash News Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Tidligere i år fortale en åpenhjertig Khloé Kardashian (32) at hun hadde vanskelig for å gå videre etter skilsmissen fra Lamar Odom (36).

Livet hennes ble nemlig snudd på hodet etter hun fant ut av ektemannen Lamar Odoms (36) utroskap og hans dop-og alkoholavhengighet i 2013. 

Etter bruddet har de prøvd alt for å få ekteskapet til å fungere, men i mai avslørte hun at hun søkte om skilsmisse for andre gang.

Nå ser det derimot ut til at lykken smiler til 31-åringen. Den siste tiden har hun blitt sett sammen med basketballstjernen Tristan Thompson (25), og lørdag gjorde de det klart at de er et par da Khloé delte flere kyssebilder på Snapchat.

FORELSKET: Paret la til og med ut kyssbilder på Khloés snapchat, og reklamerte samtidig for en kamerats snapchat-konto.  Foto: Khloe Kardashian/Snapchat
FORELSKET: Paret la til og med ut kyssbilder på Khloés snapchat, og reklamerte samtidig for en kamerats snapchat-konto. Foto: Khloe Kardashian/Snapchat Vis mer

På husjakt sammen

Forholdet skal allerede ha blitt seriøst og Tristan har Khloés berømte søstre. Lørdag var paret sammen på Kanye Wests konsert i Miami da de delte de intime bildene. De har også feriert sammen i Mexico og skal til og med ha sett på hus sammen i Beverly Hills!

- Hun liker ham veldig godt og prøver å slå seg løs og ha det gøy, sier en kilde til Us Weekly.

HÅND I HÅND: Den siste tiden har Khloé og Tristan holdt en lav profil, men nå viser de sin kjærlighet for hele verden.  Foto: Splash News
HÅND I HÅND: Den siste tiden har Khloé og Tristan holdt en lav profil, men nå viser de sin kjærlighet for hele verden. Foto: Splash News Vis mer

Khloé ser ut til å ha en forkjærlighet for basketballstjerner. Etter ekteskapet med Lamar Odom hadde hun en kort affære med James Harden, men han skal ha vært utro mot henne og forholdet tok slutt etter syv måneder.

SLUTT: Etter seks år var ekteskapet mellom Khloé og Lamar Odom over.  Foto: Afp
SLUTT: Etter seks år var ekteskapet mellom Khloé og Lamar Odom over. Foto: Afp Vis mer

Vil stifte familie

Inntil nylig hadde hun jevnlig kontakt med eksen Lamar Odom, etter han i oktober ble funnet bevisstløs på et bordell i Nevada.

Rett før sommeren avslørte hun imidlertid at hun var klar for å gå videre, nettopp fordi hun en dag drømmer om å gifte seg på nytt og stifte familie.

LES OGSÅ: Barna får Kourtney til å smile etter bruddet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer