<strong>NYBAKTE FORELDRE:</strong> Julianne og Ulrik tok til Instagram for å introdusere sønnen til omverdenen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet
NYBAKTE FORELDRE: Julianne og Ulrik tok til Instagram for å introdusere sønnen til omverdenen. Foto: Nina Hansen / Dagbladet Vis mer

Julianne «Pilotfrue» Nygård:

Nå viser de frem sønnen

Etter to måneder får bloggparets fans endelig se lille Severin.

Publisert

For to måneder siden ble bloggeren Julianne Nygård (27), kjent som «Pilotfrue», mamma for første gang, da sønnen Severin kom til verden.

Nyheten ble delt både av Julianne og hennes ektemann Ulrik Kvalheim Nygård (38) på Instagram.

- Deg har mamma og pappa ventet lenge på. Du er helt perfekt. Vi elsker deg allerede. Velkommen til verden Severin, skrev den stolte pappaen.

Siden sønnens ankomst har duoen delt flere blinkskudd fra sin nye hverdag som småbarnsforeldre på den populære bildedelingstjenesten.

Severin 💙👑

Et innlegg delt av J u l i a n n e N y g å r d (@pilotfrue)

Men selv om Julianne og Ulrik tidligere har vært åpne om det aller meste både på bloggen og i sosiale medier, har de valgt å ha en annen tilnærming til å vise frem lille Severin.

Duoen har unngått å vise sønnens ansikt på bilder de har delt, helt til nå.

I dag har nemlig både mamma og pappa tatt til Instagram for å introdusere sønnen til omverdenen.

Mens Ulrik har lagt ut et bilde av seg selv og Severin, har «Pilotfrue» lagt ut en video med et filter der både hun og sønnen har glitrende hundeører.

- Tenk at jeg skulle være så heldig å få en sønn som deg, skriver den nybakte mammaen til videoen.

bloggen sin forteller Julianne bakgrunnen for valget om å ikke vise frem sønnen, og hvorfor de har gjort det nå:

- Vi har holdt Severin for oss selv helt bevisst til nå av mange grunner. Først og fremst fordi vi ønsket at alle våre nærmeste skulle få se og bli kjent med han før de så bilder av han på internett, skriver hun og fortsetter:

- Men også fordi vi er førstegangsforeldre som prøver å finne ut av hva som er best for vår lille sønn og hvordan livet skal fungere fremover med vårt utgangspunkt som deler mye av livet vårt offentlig.

Videre forteller 27-åringen at sønnen ikke vil bli brukt i markedsføring, da det føles feil for henne å tjene penger på sitt eget barn. Likevel er hun tydelig på at hun ikke dømmer foreldre som tenker annerledes.

- Fokuset i min jobb skal ikke være på Severin, men på meg i min nye rolle som mamma, konstanterer hun.

Se og Hør har vært i kontakt med Julianne Nygård, som ikke ønsker å kommentere saken utover blogginnlegget.

Skjermer sønnen

Forrige uke kunne Julianne og Ulrik fortelle til Se og Hør at grunnen til at de ikke hadde vist frem sønnen, var at tidspunktet ikke hadde vært rett ennå.

- Vi er kjempestolte av Severin, og det er ikke det at vi ikke vil vise ham frem. Det har bare ikke vært riktig tidspunkt ennå, rett og slett, sa Julianne.

Saken fortsetter nedenfor.

Likevel kunne de hinte om at babyen kunne komme til å glimte til med noen øyeblikk på Instagram.

- Jeg kan si at hvis man følger med i den nærmeste tiden, så kommer det nok noe, smilte Ulrik lurt.

Foreldrene er samtidig tydelige på at sønnen ikke kommer til å bli noe fast innslag på bloggen eller i sosiale medier.

- Det blir ikke noe reklamekampanjer eller noe på ham med det første. Vi ønsker ikke å bruke Severin til sånt, det må han få bestemme selv om han eventuelt vil i fremtiden, forklarte den 27 år gamle bloggeren.

Saken fortsetter nedenfor.

- TUNGT Å SE PÅ: Et utvalg profiler fra «Bloggerne» avslører noe av det vi får se i den kommende sesongen, som har premiere 2. april på TV 2 Livsstil. Video: Ingrid Cogorno / Reporter: Ruben Pedersen Vis mer

- Fødselen var forferdelig

Det norgeskjente bloggparet har i en årrekke forsøkt å få barn sammen, noe som også har sørget for at lesertallet har økt. De har vært åpne om utallige prøverørsforsøk, spontanaborter og andre problemer de har møtt på veien.

Lykken var derfor stor da de endelig ble foreldre for første gang tidligere i sommer. Julianne la derimot ikke skjul på at det var en smertefull affære:

- Fødselen var helt forferdelig. Det gjorde faktisk jævlig vondt, for å si det rett ut, har hun fortalt til Se og Hør.

- Smerten var én ting, for det er vi kvinner laget for å tåle. Men det at det tok så innmari lang tid var problematisk. Det tok 20 timer fra vannet gikk, som vil si at det gjorde vondt i 20 timer. Alt var heldigvis verdt det, men veldig mange sier at man glemmer smertene når det er over, sa hun, og fortsatte flirende:

- Det er ikke sant, for en klisjé.

LES OGSÅ: - De konkurrerer om å se best ut

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer