Heidi Montag og Spencer Pratt:

Nå viser de frem sin nyfødte baby

Den lille gutten har fått navnet Gunner.

BABYLYKKE: Duoen jubler over å ha blitt foreldre. NTB Scanpix
BABYLYKKE: Duoen jubler over å ha blitt foreldre. NTB Scanpix Vis mer

(Se og hør): I vår kom den hyggelige nyheten om at reality-paret Spencer Pratt (34) og Heidi Montag (31) ventet sitt første barn sammen.

Duoen skapte jevnlig overskrifter i media gjennom sin deltagelse i den populære MTV-serien «The Hills» fra 2006 til 2010.

Åtte år etter at de giftet seg, fikk de tidligere denne måneden en liten sønn.

- Vi er så velsignet som fikk en vakker og frisk gutt. Det var den hardeste og mest givende opplevelsen, fortalte Heidi til Us Weekly etter fødselen.

Onsdag viser Heidi og Spencer for første gang frem sin vesle sønn. Dette gjør de ved å posere sammen som en familie på forsiden av Us Weekly.

- Mirakelbaby! Velkommen til verden, engelen min @gunnerpratt, skriver den nybaktemoren sammen med dette bildet:

Miracle baby! Welcome to the world my angel @gunnerpratt !

A post shared by heidipratt (@heidipratt) on

Den tidligere «The Hills»-stjernen avslører samtidig at de har opprettet en egen Instagram-profil til lille Gunner, og selv om han knapt har rukket å bli to uker, har han allerede 14.000 følgere.

- Navnet Gunner har ligget øverst på listen min lenge før Spencer og jeg i det hele tatt ble enige om å få barn, forklarer Heidi om navnevalget til bladet.

KRANGLET BITTERT: Etter at den første episoden rullet over skjermen i 2006, ble Heidi Montag og Lauren Conrad i MTVs realityserie «The Hills» kjendiser over natten. Foto: NTB Scanpix
KRANGLET BITTERT: Etter at den første episoden rullet over skjermen i 2006, ble Heidi Montag og Lauren Conrad i MTVs realityserie «The Hills» kjendiser over natten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Vi vinglet litt frem og tilbake, men det virket bare som det passet best.

Gunner Pratt kom til verden 1. oktober og veide 3, 6 kg da han så dagens lys.

Den stolte pappaen, Spencer, har allerede et sterk ønske om at sønnen vil gjøre det stort innen sport i fremtiden. Helst i baseball eller på ski, sier han til bladet.

I juli ble duoens «The Hills»-rival, Lauren Conrad (31), også mamma til en liten gutt som dermed er jevnaldrende med Gunner.

- Forhåpentligvis kommer de til å konkurrere mot hverandre i sport på ulike lag. Det er det jeg ser frem til, gliser Spencer.

Family portrait💙 Ready for our son! #9monthspregnant

A post shared by heidipratt (@heidipratt) on

LES OGSÅ: - Kongen spurte om jeg var singel