TRONDHEIM LOKKER?: Katarina Flatland er kjæreste med Rosenborgs Vadim Demidov. Kanskje frister det nå med legestudier i Trondheim? Foto: Stella Pictures
TRONDHEIM LOKKER?: Katarina Flatland er kjæreste med Rosenborgs Vadim Demidov. Kanskje frister det nå med legestudier i Trondheim? Foto: Stella PicturesVis mer

Nå vil TV-stjernen skifte karriere

Katarina Flatland drømmer om legestudier...

SEHER.NO: Katarina Flatland (20) har det siste året hatt stor suksess som programleder i TV 2s ungdomsprogram "Washera", og i høst har hun også ledet "Xtra Factor" på TV 2 Zebra. Men nå drømmer hun om bli lege, skriver Se og Hør.

Katarina har fram til nå gått i sin far, TV-veteranen Hallvard Flatlands (51) fotspor, og 20-åringen har tidligere innrømmet at hun har fått mange gode råd fra faren i forbindelse med programlederjobben.

Nå røper Katarina imidlertid til Se og Hør at hun drømmer om å bli lege. Inspirasjonen har hun fått fra mamma Anne-Lise (52), som er sykepleier.

- Jeg trives kjempegodt med det jeg gjør nå, og kunne tenke meg å fortsette. Men det kunne vært spennende å prøve en jobb med større sikkerhet. Nå har jeg gjort det pappa gjør - så da kan jeg prøve det mamma gjør også, sier hun til bladet.

Blondinen avslører også at hun planlegger å søke forskjellige studier, men at hun vil fortsette i TV-bransjen dersom et godt tilbud dukker opp.

I helgen viste hun seg endelig med kjæresten, Rosenborg-spilleren Vadim Demidov (22) offentlig, da de var gjester i "Skal vi danse"-studio i Nydalen i Oslo.

- Kjærligheten blomstrer, det er helt fantastisk! Det blir bare bedre og bedre, uttalte hun til Seher.no lørdag.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Ringer pappa når hun har kjærlighetssorg