KJÆRESTEN: Selv om Bradley Cooper er nesten dobbelt så gammel, er han svært lykkelig med Suki Waterhouse. Foto: All Over Press
KJÆRESTEN: Selv om Bradley Cooper er nesten dobbelt så gammel, er han svært lykkelig med Suki Waterhouse. Foto: All Over PressVis mer

Nå vil superparet stifte familie

Oscar-nominerte Bradley Cooper hadde så store rusproblemer at han vurderte å ta sitt eget liv. Nå satser han på en ny fremtid med sin 19 år yngre modellkjæreste.

SEOGHØR.NO: For tredje år på rad er Bradley Cooper (40) nominert til Oscar, denne gang for innsatsen som snikskytteren Chris Kyle.

Kjekkasen la seg virkelig i selen for å gjøre rollefiguren best mulig. I løpet av tre måneder gikk han 20 kilo opp i vekt ved å konsumere 8000 kalorier om dagen. For å få ned all maten spiste han hvert 55. minutt. Nå spiser han gresskarsuppe for å komme i matchvekt igjen.

BARSK: Her er Bradley i en av scenene fra storfilmen American Sniper. Foto: All Over Press
BARSK: Her er Bradley i en av scenene fra storfilmen American Sniper. Foto: All Over Press Vis mer

Det har kostet Bradley for å komme dit han er. I begynnelsen tok han på seg alle roller han ble tilbudt, uten egentlig å komme særlig lengre som skuespiller. På veien har han vært innom både oppturer og nedturer med rus i form av både kjærlighet, narkotika og alkohol.

– Jeg følte at jeg ble presset ut av alle prosjektene jeg ble med i. Jeg begynte å drikke og ruse meg. Da jeg var ute på middag med vennene mine snakket jeg bare om meg selv. Jeg var så lei meg selv at jeg vurderte å ta mitt eget liv, fortalte han til GQ.

Nå har han vært rusfri i mer enn ti år.– Alkoholen hindret meg i arbeidet. Jeg fant meg selv på nytt da jeg ble edru.

LYKKELIGE: Bradley og Suki ser ut til å trives svært godt i hverandres selskap. Foto: All Over Press
LYKKELIGE: Bradley og Suki ser ut til å trives svært godt i hverandres selskap. Foto: All Over Press Vis mer

Med «The Hangover»-trilogien kom suksessen for alvor. Pengene begynte å renne inn, og damene sto i kø for kjekkasen.

Etter et kort ekteskap med skuespiller Jennifer Esposito (41) fra 2006 til 2007, hadde kvinnebedåreren et forhold til både Renée Zellweger (45), Zoe Saldana (36), Jennifer Lawrence (24) og Jennifer Aniston (45).

I mars 2013 traff han endelig den store  kjærligheten. Nå vil han slå seg til ro med den 19 år yngre supermodellen Suki Waterhouse (21).

Se vårt Oscar-vorspiel fra Hollywood:– Jeg ønsker meg barn om ikke så lenge, røpet Suki til US Weekly nylig.

Få med deg alt om årets store Oscar-fest i Se og Hør TVs store spesialsending mandag 23. februar.

LES OGSÅ: Her kysser han med 53 år eldre kvinne!

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.