Nå vil også Becks adoptere

Ekteparet Beckham gjør seg klare til å utvide barneflokken...

ØNSKER SEG JENTE: David og Victoria skal være nær ved å få "jente-drømmen" oppfylt. Foto: All Over Press
ØNSKER SEG JENTE: David og Victoria skal være nær ved å få "jente-drømmen" oppfylt. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Victoria Beckham (33) ønsker seg intenst en liten jente. Og etter ektemannen Davids tur til Sierra Leone er paret klare for å adoptere. Dermed kan barneflokken, som nå består av Brooklyn, Romeo og Cruz, bli utvidet ytterligere.

- De har snakket om å adoptere i lang tid. De føler seg priviligerte, og vil gjerne hjelpe  et lite barn til et bedre liv, forteller en kilde tett på paret ifølge Ekstrabladet.

David Beckham (32) var nylig i Sierra Leone. Under oppholdet skal fotballstjernen ha blitt overbevist om at å adoptere en afrikansk, foreldreløs pike vil være det riktige å gjøre. Men ifølge kilden har også superstjernen Tom Cruise hatt en finger med i adopsjonsspillet.

- Tom har snakket med David om hvor fantastisk det er å kunne endre livet for et lite barn. Og Victoria har jo tross alt lenge ønsket seg en jente.

Victoria har allerede sørget for det viktigste tilbehøret til det neste skuddet på Beckham-stammen.

- Når jeg kjøper tåteflasker, tenker jeg på det som en ren investering. For når jeg får en liten jente vil jeg gi dem til henne, har hun tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Posh rørte fan til tårer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer