Nå vil Kylie Minogue (42) ha barn

Utelukker ikke egg-donasjon.

ØNSKER BARN: Kylie Minogue forteller at hun har lyst til å starte en familie. Foto: All Over Press
ØNSKER BARN: Kylie Minogue forteller at hun har lyst til å starte en familie. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: For fem år siden fikk popstjernen Kylie Minogue (42) sjokkbeskjeden om at hun hadde brystkreft, noe som kunne ødelegge drømmen hennes om å en gang bli mamma.

Nå avslører den australske skjønnheten at hun har vurdert ulike muligheter for å starte en familie, ettersom en vanlig befruktning kan være vanskelig.

- Jeg har sett på forskjellige muligheter. Jeg vet ikke om jeg kommer til å den veien helt ennå, men jeg trenger å se på hvilke forskjellige stier som fører til en familie, sier stjernen ifølge Daily Mail.

Avisen skriver at popstjernen kan få hjelp av en egg-donor, og at hun har lyst på sitt eget barn etter at søsteren Dannii nylig ble mamma.

Men selv om det ikke skulle bli noe barn for sangstjernen, insisterer hun på at hun er fornøyd med livet, og snart er tilbake i toppform etter sykdommen.

- Jeg har ikke lyst til å gå ned flere kilo nå. Jeg bare trenger å bli litt bedre trent. Jeg føler at jeg nesten er tilbake i min egen kropp, og det er kjempefint. Jeg har i så lang tid følt at jeg var i en fremmed sin kropp, sier hun til Glamour Magazine.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Se, så stor han er blitt!