HÅPER PÅ KJÆRESTE: - Det beste med å ha kjæreste er å ha noen å være sammen med, i tillegg til at man kan planlegge og finne på ting. At man er sammen om det meste, sier Guro Huseby. Foto: Beate Larsen, TV 2
HÅPER PÅ KJÆRESTE: - Det beste med å ha kjæreste er å ha noen å være sammen med, i tillegg til at man kan planlegge og finne på ting. At man er sammen om det meste, sier Guro Huseby. Foto: Beate Larsen, TV 2Vis mer

Nå vil jentene slå tilbake

Fire odelsjenter gir alt i "Jakten på kjærligheten".

SEHER.NO: I fjor var det fire menn som fikk mest brev og ble med videre i TV 2-programmet "Bonderomantikk - jakten på kjærligheten". Men i høst vil jentene slå tilbake, og de fire staute odelsjenter skal gjøre alt for å finne kjærligheten i den populære reality-serien.

SE BILDER AV ALLE NEDERST I DENNE ARTIKKELEN!
- Det er litt rart at det ikke kom med noen jenter i fjor. Kanskje er gutta mer trege til å sende brev, men det går jo an å sende e-post også da. Det synes jeg de kunne greie, sier en av de håpefulle, Guro Huseby, til "God kveld, Norge".

For Huseby innrømmer at det er kjedelig å være singel.

- Det beste med å ha kjæreste er å ha noen å være sammen med, i tillegg til at man kan planlegge og finne på ting. At man er sammen om det meste.

Det er ikke alltid så lett å sjekke guttere når man må vurdere å ta over en hel gård. Bare spør Guro.

- Det har ikke alltid vært stående applaus, nei. Og det er jo tross alt en sånn jeg vil finne - én som kan tenke seg å være med på det.

Derfor gleder hun seg til å få brev en gjeng av menn som vil drive gård.

- Jeg gleder meg masse. Det skal bli fint! sier hun til "God kveld, Norge".

Her er årets bønder:


Guro Huseby (27 år), Oslo
Yrke: Odelsjente, forvaltningsøkonom i Statsbygg med mastergrad i økonomi og ressursforvaltning fra Universitetet for miljø- og biovitenskap på Ås.
Litt om deg selv:
Jeg er ei nysgjerrig jente med allsidige interesser! Jeg liker å være ute i frisk luft - om vinteren blir det skigåing, og om sommeren er jeg mye ved havet og i det! Glad i svømming, dykking, seiling og padling! I helgene er jeg på ofte tur med venner, og jeg liker å reise. Jeg er glad i dyr og har en spesiell interesse for hval.
Hvorfor vil du være med i Jakten på kjærligheten?
- Jeg leiter etter en kjæreste og potensiell livspartner, som kan tenke seg å bo på gård i Sandefjord etterhvert!
Hvem ønsker du å treffe?
- Jeg ønsker å møte en aktiv og initiativrik type med en positiv innstilling til det meste her i livet. Han må like å kose :-)


Silje Stensland (28 år), Bergen
Yrke: Eiendomsmegler og fremtidig gårdbruker.
Silje jobber som eiendomsmegler i Bergen og skal overta gården til foreldrene i Norheimsund med tiden. På gården driver de med melkekyr, den har vært i slekten lenge og har vært kvinnestyrt de siste 200 årene.
Hvorfor vil du være med i Jakten på kjærligheten?
- Jeg vil være med fordi jeg er veldig klar på å finne meg en kjæreste.
Hvem ønsker du å treffe?
- Jeg vil ha en mann med hjerne og humor. En som er snill og god og er glad i meg for den jeg er.


Jens Tore Skyberg (30 år), Vang
Yrke: Gårdbruker
Jens Tore driver en gård med ammekyr, korn og litt skog på Vang i Hedemarken. Gården har vært i familien i generasjoner og Jens Tore har planer om å utvide driften.
Hvorfor vil du være med i Jakten på kjærligheten?
- Jeg ønsker å finne kjærligheten.
Hvem ønsker du å treffe?
- Jeg vil ha ei jente som er sprudlende og glad. En som ser lyst på livet.


Jan Røe (26 år), Vingelen
Yrke: Gårdbruker
Jan driver en gård i fjellbygda Tolga mellom Røros og Tynset. Her har han melkekyr og driver i samdrift med sin kusine. På gården er det mange vakre gamle tømmerbygninger hvor det går an å leie rom. Jan er musikklærer ved musikkskolen.
Hvorfor vil du være med i Jakten på kjærligheten?
- Jeg ønsker meg en kjæreste.
Hvem ønsker du å treffe?
- Drømmedamen har god humor er sporty, har gjerne en interesse for musikk. Utstråling og sjarm er viktig! I et forhold er det viktig at man kan stole på hverandre, backe opp hverandre og at det er rom for egne interesser.

 
Ragnhild Strømmen Strand (23 år), Sogndal
Yrke: Student, Idrett, fysisk aktivitet og helse
Litt om deg selv: Jeg er ei blid, sosial, arbeidsom og jordnær jente. Trivselen er stor når dagene er aktive og inneholder utfordringer. Fysisk aktivitet og trening i et helseperspektiv er et av mange interessefelt. Fritida går gjerne med til sosiale aktiviteter med venner og familie, trening, skikjøring/gåing, fisking, ferieturer eller til å lage god mat. Til høsten håper jeg å kunne videreutvikle jaktkunnskapene mine både på små- og storviltjakt.
Hvorfor vil du være med i Jakten på kjærligheten?
- Dette er en spennende og litt utradisjonell måte å forhåpentligvis kunne treffe en kjekk gut som er interessert i å planlegge fremtiden sin med meg.
Hvem ønsker du å treffe?
- En ærlig, kjekk og litt barsk kar med glimt i øyet som trives i en aktiv hverdag. Han kan gjerne være målbevisst, jaktinteressert og danseglad. Egenskaper jeg setter pris på er evnen til å utfordre seg selv, ta noen sjanser, kunne ta initiativ og være interessert i å dele interessene sine med en annen.


Nils Terkelsen (31 år), Tjore
Yrke: Gårdbruker
Nils driver med gris, purker og slaktegris på gården i Tjore utenfor Grimstad. Han har utdannet seg til veterinær i Bristol fordi han skulle ta over gården. Han driver og egen veterinærpraksis i Grimstad, her går det stort sett i kjæledyr.
Hvorfor vil du være med i Jakten på kjærligheten?
- Jeg håper å finne meg en kjæreste.
Hvem ønsker du å treffe?
- Jeg vil ha en oppegående dame med sjarm og glimt i øyet.


Ola Sylte (29 år), Surnadal
Yrke: Gårdbruker
Ola driver med griser på gården i Surnadal. Han tok over gården for et par år siden, gården har vært i familien lenge. De har eget gårdsslakteri som de holder på å utvide. Kvalitet på råvarer er viktig for Ola og faren og det er en av hovedgrunnene til at de startet opp slakteriet.
Hvorfor vil du være med i Jakten på kjærligheten? - Jeg håper på å finne meg en kjæreste.
Hvem ønsker du å treffe?
- En blid utadvendt og sosial jente, med bein i nesa. Hun trenger ikke være opptatt av gårdsdrift.

Reidun Lassegård (35 år), Uvdal
Yrke: Gårdbruker
Reidun har gård i Uvdal i Numedal ca 20. mil fra Oslo. Reidun har tatt over gården etter farfaren sin. Hun har bygget den om til hestedrift. Reidun har 14 indianerhester på gården og spesialiserer seg på westernhester. I tillegg har hun et esel, kaniner, høner og en hund. Hun holder på å få gården godkjent til 4H-gård. Hun driver også med alt fra ridekurs til flere dagers turer på hesteryggen blant annet over Hardangervidda.
Hvorfor vil du være med i Jakten på kjærligheten?
- Jeg håper å finne meg en kjæreste.
Hvem ønsker du å treffe?
- Jeg ønsker å treffe en mann som er åpen, oppegående og engasjert. Han bør ikke være arbeidssky. Han må være glad i barn (kan gjerne ha egne barn). Kjemien, og humoren er forøvrig det viktigste.


Presentasjonen av de åtte bøndene kan du se på TV 2 søndag 11.mai klokken 20.00. Se vår TV-guide her!

LES OGSÅ: Mer bonderomantikk 

PÅ JAKT: Silje Stensland er klar for å få friere til gards i "Jakten på kjærligheten". Foto: TV 2
ROMANTISK: Bonde Jan Røe foran tømmerhuset på gården. Foto: Beate Larsen, TV 2
HÅPER PÅ KJÆRESTE: - Det beste med å ha kjæreste er å ha noen å være sammen med, i tillegg til at man kan planlegge og finne på ting. At man er sammen om det meste, sier Guro Huseby. Foto: Beate Larsen, TV 2
VENTER PÅ BREV: Skriv hvis di er klar for litt bonderomantikk med Jens Tore Skyberg. Foto: Beate Larsen, TV 2
KLAR FOR JENTE: Nils Terkelsen savner ei gardkjerring... Foto: Beate Larsen, TV 2
FJØSFLØRT: Ragnhild Strømmen er en av kandidatene i Jakten på kjærligheten. Her foran fjøset hjemme på gården. Foto: Beate Larsen, TV 2
HESTEJENTE: Reidun Lassegård håper på friere i årets bonderomantiske TV-runde. Foto: Beate Larsen, TV 2
NOEN FOR MEG?: Ola Sylte ute på tunet. Får han flest brev? Foto: Beate Larsen, TV 2