GLEDER SEG: Ifølge 20-åringen gleder hun seg veldig til å legge navnet «Paradise-Victoria» bak seg og kunne være den vanlige Victoria igjen.  Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
GLEDER SEG: Ifølge 20-åringen gleder hun seg veldig til å legge navnet «Paradise-Victoria» bak seg og kunne være den vanlige Victoria igjen. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.noVis mer

- Nå vil jeg legge «Paradise-Victoria» bak meg

Realitystjernen gleder seg til at programmet er over.

SEHER.NO: Forrige uke ble en av de dramatiske så langt i årets sesong av «Paradise Hotel». Og etter torsdagens parseremoni ble Petter Holmbakken (22) den tredje personen til å forlate hotellet bare på noen dager.

Holmbakken kom inn igjen på hotellet for litt over én uke siden, etter at han i forrige måned ble sendt ut som følge av en hemmelig avtale mellom Victoria Norrman (20) og Patrick Nygård (22).

Og i tirsdagens episode fant 22-åringen ut sannheten om Victorias dobbeltspill, noe som resulterte i at han skrev ned hennes navn som«den farligste spilleren», da han fikk beskjed om dette mens han pakket.

Ifølge Petter var nemlig hans største mål at Victoria ikke skulle vinne «Paradise Hotel».

Overfor Seher.no sier Victoria at hun tror grunnen til at hun ble valgt, var at Petter var bitter på henne. 

- Jeg tror han var litt bitter fordi han ikke fikk lov til å bli der selv. Og så så han på meg som en smart jente, som spilte spillet, sier hun til Seher.no.

Ifølge Victoria misforstod Petter en del av hennes handlinger, og 20-åringen avviser også at hun snakket bak hans rygg de siste dagene. 

- Jeg prøvde hele tiden å advare Petter om hvem som ville ha han der inne og ikke. Jeg hadde ikke sagt at Thea hadde snakket stygt om han i det hele tatt. Jeg prøvde å advare og hjelpe han, forteller hun.

Holmbakken er imidlertid ikke den eneste som har kommet med krasse utspill mot Victoria i løpet av «Paradise»-tiden. Tidligere har hun av mange blitt gjort ansvarlig for å ha fått ut både Daniel Hamnes (23) bestevenninnen Karoline Berget (21), samt romkameraten Stian Claudi Reinung (20).
 
Og flere av de andre deltagerne har skrevet illsinte innlegg på sin bloggsider om Skiens-jenta.

Victoria selv har imidlertid valgt å ikke ta seg nær av de tøffe personangrepene, og har tidligere uttalt at hun synes det er kjipt at ikke folk klarer å skille serien fra virkeligheten.

- Jeg tar meg ikke nær av dette, og har ikke grått noen tårer. De andre deltakerne som kritiserer meg må gjerne slenge dritt, men jeg vil ikke være med på den leken. Jeg tror det kun slår tilbake på dem selv. Folk må huske at «Paradise» er et spill, og dette er virkeligheten, sa hun til Seher.no i forrige måned.

Nå som det kun er dager igjen til finalen, innrømmer 20-åringen at hun gleder seg til at «Paradise»-tiden og alt pressehysteriet er over.

- Det blir deilig. Det har blitt veldig mye oppstyr rundt det og venninnene mine trenger å få den vanlige Victoria tilbake igjen. Jeg så nylig en overskrift i et blad hvor det stod «Victoria mister venner», og da ble jeg skikkelig forbannet. Sånn er det ikke i det hele tatt, men det er klart at denne tiden også har vært slitsom for vennene mine. Men jeg mister absolutt ikke venner! Så det der var veldig provoserende. Det blir deilig å slippe å bli vridd og vendt på i alle former, sier hun til Seher.no.

Ifølge Victoria har hun ikke vært helt komfortabel med måten hun fremstilles på på tv, og Skiensjenta avslører at mye av det er ren og skjær klipping fra produksjonens side.

- Jeg har blitt fremstilt helt sykt. Det jeg sa om at jeg skulle manipulere, sa jeg før jeg kom inn. Og med én gang jeg kom inn og traff alle menneskene og så hvordan det lå an, valgte jeg å forandre innstilling. Men jeg har blitt tvunget til å ta en rekke skikkelig kjipe valg, og det er produksjonen som har satt meg i sånne situasjoner. Så jeg har blitt ganske irritert over det, men sånn er det bare, forteller hun.

Føler du at du har blitt årets «Paradise»-syndebukk? 

- Ja, sikkert, men det kunne ikke brydd meg mindre, sier hun.  

Selv om hun er glad for alle menneskene hun har truffet og opplevelsene hun har hatt gjennom «Paradise»-tiden, er 20-åringen veldig usikker på om hun ville vært med på noe lignende igjen.

- Jeg vet egentlig ikke helt, jeg. Jeg er veldig glad for alle de fantastiske menneskene jeg har møtt og mulighetene jeg har fått i etterkant, men det å være på tv og få all den oppmerksomhet...det er ikke det store, sier hun, og forteller at hun ser frem til å legge «Paradise»-tiden bak seg.

- Etter dette planlegger jeg å reise litt rundt og besøke litt forskjellige byer og sånn, men etter det har jeg tenkt å legge navnet «Paradise-Victoria» bak meg.

«Paradise Hotel» ser du på TV3 mandag til torsdag kl 21.30.  Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

 
LES OGSÅ: - Hun skulle aldri vinne Paradise