- Nå vil jeg ikke ha flere barn

Elin Tvedt festet for første gang siden hun ble tobarnsmamma.

GRAVID PÅ TV: Elin Tvedt var gravid under innspillingen av «4-stjerners middag». Her fra en av TV-middagene med blant andre Vamp-vokalist Vidar Johnsen (t.v). Torsdag dukket hun opp på finalen.  Foto: TVNorge
GRAVID PÅ TV: Elin Tvedt var gravid under innspillingen av «4-stjerners middag». Her fra en av TV-middagene med blant andre Vamp-vokalist Vidar Johnsen (t.v). Torsdag dukket hun opp på finalen. Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Elin Tvedt nederst i saken!

SEHER.NO:  I februar kunne Seher.no avsløre at den tidligere TV 2-værdamen og TVNorge-programlederen Elin Tvedt hadde blitt mamma for andre gang. Det bekreftet barnefaren, Torgeir Steinstø, til Seher.no.
 
- Mikkel er 3784 gram og 51 centimeter lang. Vi er stolte, og alt er bra med mor og den lille gutten, sa han den gang.

Torsdag kveld viste Tvedt seg for første gang etter fødselen, da hun dukket opp da finalen i TVNorge-programmet «4-stjerners middag» ble avholdt i Oslo. 

- Det er fantastisk for meg å være her i kveld. Dette er første gang siden jeg var gravid at jeg er her i Oslo, drikker hvitvin og koser meg, forteller hun til Seher.no.

Elin Tvedt har denne våren selv vært med i programmet. I kamp med Kurt Oddekalv, Torhild Sivertsen og Vidar Johnsen ble hun nemlig den beste verten. Tvedt var gravid under innspillingen, men var likevel ikke mer hemmet av den voksende magen enn at hun altså gikk hen og vant den kampen.

- Hvordan er det å bli mamma for andre gang, Elin?

- Det er fantastisk. Nå har jeg to barn - og jeg skal ikke ha noen flere! Men jeg synes det er fantastisk med to. En gutt og en jente, sier den tidligere værmelderen, som fra før av har datteren Milla.

Forskjellen på å ha ett og to barn er meget stor, mener hun.

- Noen sa til meg at en er en og to er to, og det skjønner jeg jo nå. Det er ganske kaotisk til tider. Men det er veldig fint, det gir mye.

- Har de rukket å bli venner?

- Han er jo så liten at han fortsatt ikke er irriterende. Han er snill og bare ligger der. Men bare vent til han er ett år og velter lekene... Da blir det sikkert verre, smiler den alltid blide 37-åringen, som fortsatt har klart å holde sin flotte figur etter fødsel nummer to.

Selv mener hun at hun aldri har vært i hardtrening.

- Nei, det har jeg ikke. Men det er jo travelt da. Det går litt av seg selv i min familie. Heldigvis! sier hun til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Elin ble trakassert av 1000-lappmannen   

Se video med Elin Tvedt her:[obj:media:9701]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer