VIDERE: Shackles er videre i "X Factor" etter å ha vunnet duellen mot Pernille Svensen Øiestad. Foto: Stella Pictures
VIDERE: Shackles er videre i "X Factor" etter å ha vunnet duellen mot Pernille Svensen Øiestad. Foto: Stella PicturesVis mer

- Nå vil jeg bare komme meg hjem

Full dramatikk og sjokk-exit i fredagens X Factor.

SEHER.NO: Fredag kveld var det duket for nok en delfinale i høstens "X factor", og det var knyttet stor spenning til hvem som måtte forlate showet denne gang, etter dramatikken sist uke, da Gabrielle Leithaug røk ut.

Og det ble dramatisk denne gangen også. Etter å havnet i duell med jentegruppa Shackles var det Pernille Svensen Øiestad som til slutt måtte forlate scenen for siste gang i denne omgang. Og det etter å vært, ifølge bettingselskapet Unibet var den nest største favoritten av alle.

- Det er bare forferdelig trist, var Peter Peters umiddelbare kommentar etter at avgjørelsen falt.

Selv var Pernille trist, men en ikke slagen kvinne etter exiten.

- Akkurat nå har jeg ingen følelser. Jeg har bare lyst til å komme meg hjem. Det er bare tomt oppi der. Men jeg er født til dette, og har selvfølgelig en plan videre. Jeg skal gi ut plate neste år og skal ta Norge med storm, sa hun da hun var gjest i Xtra Factor etter fredagens sending.

Men det var langt fra enstemmig i dommerpanelet denne kvelden. For mens Peters - selvsagt - valgte Pernille, som han selv er mentor for. Mira Craig valgte, naturlig nok, Shackles, mens det var Jan Fredrik Karlsen som avgjorde det hele ved å sende det 17 år gamle talentet hjem. Men han la ikke skjul på at han var usikker på hva han skulle velge.

- Det blir en drit vanskelig avgjørelse. Shackles er veldig avhengige av dagsform, men når dere gjør ting hundre prosent, da er dere noe man nesten ikke har sett i norsk sammenheng. Jeg må velge etter magefølelsen, og den jeg har lyst til å se neste fredag er Shackles, sa Jan Fredrik Karlsen.

Dette sang X Factor"-finalistene fredag kveld:

Under 25. Mentor: Peter Peters


Pernille Svensen Øiestad
«All Dressed In Love» - Jennifer Hudson
Film: «Sex & The City»


Lise Mæland
«Work It Out» - Beyonce
Film: «Austin Powers»


Over 25. Mentor: Jan Fredrik Karlsen


Mari Lorentzen

«Blaze Of Glory» - Bon Jovi
Film: «Young Guns II»


Tommy Fredvang
«Life Is A Highway» - Rascal Flatts
Film: «Cars»


Chand Torsvik
«Love Don't Bother Me» - Stagedolls
Film: «Frida med hjertet i hånden»


Grupper. Mentor: Mira Craig

Shackles

«Move» - Jennifer Hudson, Beyonce og Anika N. Rose
Film: «Dreamgirls»


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Trodde ikke det skulle skje igjen