Nå vil Jan Thomas vurdere DIN stil

Stjernestylisten Jan Thomas Mørch Husby skal hjelpe vanlige nordmenn å kle seg.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I årevis har kjendisstylisten Jan Thomas Mørch Husby (45) vurdert stjernenes antrekk i sin populære spalte «Motepolitiet» i Se og Hør.

Leserne lar seg engasjere når moteeksperten triller terning på stjernenes festantrekk.

Nå får de selv en unik mulighet til å bli vurdert av stylisten. I Se og Hørs nye konkurranse «Jeg fikk seks av Jan Thomas» oppfordrer vi alle lesere til å sende inn bilde av seg selv i sitt favorittantrekk.

Du kan laste opp bildet på nett, eller sende bilde med kodeord SEKS til 2255 (kr. 2)

Bildene blir vurdert av de andre leserne og de seks som får flest poeng vil bli vurdert av motedommeren selv. Én heldig vinner blir trukket ut og stylet av Jan Thomas.

- Jeg oppfordrer alle til å sende inn bilder - gamle og unge, menn og kvinner, frodige og slanke, sorte og hvite. Alle har noe ved seg som er vakkert og dette er ikke farlig i det hele tatt, sier Jan Thomas til Seoghør.no.


Stjernestylisten mener det er nettopp blant folk flest man finner de best kledde.

- Jeg har lang erfaring med å se på bilder av norske og utenlandske kjendiser, men det er ingenting jeg gleder meg mer til enn å se på bilder som blir sendt inn av folket, det er blant dem vi finner de best kledde, sier Jan Thomas til Seoghør.no.  

Send inn ditt bilde til konkurransen her!

Les mer i tirsdagens Se og Hør!

Fra vår sponsor: Send ELLOS til 1901 (kr 1) og få en rabattkode i retur som gir  50% rabatt på valgfri vare. Da er du også med i trekningen av gavekort på kr 1500,-

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Dette er et samfunnsarrangement  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer