LYKKEN BRAST? Elin Nordegren har ifølge kilder bestemt seg for å forlate ektemannen. Foto: All Over Press
LYKKEN BRAST? Elin Nordegren har ifølge kilder bestemt seg for å forlate ektemannen. Foto: All Over PressVis mer

- Nå vil hun skilles

Elin Nordegren planlegger å flytte hjem til Sverige...

SEHER.NO: Flere amerikanske medier skrev lørdag at Tiger Woods (33) og kona Elin Nordegren (29) planla å reise til Sverige for å jobbe med å redde ekteskapet, men nå hevder News of the world at Elin drar alene.

29-åringen har nemlig bestemt seg for å forlate sin utro ektemann, sier en kilde til den britiske tabloidavisen.

Ifølge kilden skal den svenske eksmodellen allerede ha kontaktet en skilsmisseadvokat, men ønsker angivelig å feire julen som en familie for barnas skyld, for så å søke om skilsmisse på nyåret.

- I en kort periode kommer de til å spille et vanlig ektepar. Elin vil ikke avslutte det men én gang. Men hun trenger litt tid for seg selv og kommer til å ta ut separasjon ganske fort, sier kilden til tabloidavisen.

Ifølge kilden kommer Elin til å flytte tilbake til Sverige etter juleferien, for på den måten å være nærmere familien sin.

Avsløringene om ektemannens mange elskerinner skal ha kommet som lyn fra klar himmel på Elin, som slett ikke ante om mannens skitne dobbeltliv. Ifølge rykter skal hun allerede ha tatt med seg parets to barn og flyttet ut av familiens hjem i Florida.

Tiger Woods skal ha hatt mange elskerinner, og så langt har over ti kvinner stått fram. Blant de navngitte elskerinnene er Rachel Uchitel (34), Jamie Jugers (26), Jamee Grubbs(24), Mindy Lawton (33), Kalika Moquin (27) og Holly Sampson (36) .

Fredag kveld norsk tid innrømmet Tiger Woods for første gang utroskap, da han offentliggjorde en pressemelding på hjemmesiden sin.

"Jeg er dypt klar over skuffelsen og fortvilelsen utroskapet mitt har påført mange folk, mest av alle kona mi og barna mine. Jeg vil igjen si til alle at jeg er dypt lei meg og jeg ber om tilgivelse. Det er ikke sikkert det er mulig å reparere skaden jeg har gjort, men jeg vil gjøre mitt beste for å prøve" skrev idrettstjernen.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ny smell for Tiger